2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8228 بازدید | 238 پست
خدا به دلت آرامش بده وای بعضی آدمها چی هستن واقعا

سلیطه به تمام معنا

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
من با فامیل شوهرم کلا حرف نمیرنم چون با مادرشوهرم قطع رابطه ام بعد دیشب تو هیئت دختر عمه ۹ساله شوهرم ...

هعیی😨😨😨چقدر وحشی ان میزدی

لهشون میکردی شوهرت پشتت نیس🥺💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیوایی باورت میشه برگشته به خانوم های هیئت گفته من شوهر داشتم طلاق گرفتم بعد باشوهرم ازدواج کردن😐 ...

خدا به دلت صبر بده عزیزم .دختره دوروز دیگه بر میگرده تو صورت خوده خواهرشوهرت حسابشونو میذاره کف دستشون

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
برو خونت. چرا از خونت رفتی خوب؟ اینجوری همه چیز به ضرر توئه. برگرد به نظرم. اما مراحل شکایتتو پیگیری ...

شوهرم گفت نیا خونه 

منم قصد دارم امروز برگردم بشم آیینه دقشون😂

هرچی فکر میکنم میبینم با نبود من اونا حال میکنن 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
دلم میخواد برم خونه ام اونجوری عذابشون بدم چون از خداشونه من خونه بابام باشم و اوناهم بیان تو خونه م ...

بمون خونه خودت و میدونو خالی نکن واسه این پاچه پاره ها. عجب شوهر عتیقه ای اخه عدم تمکین واسه چی؟😲

چقدر بی غیرته نزده دکو دهنشونو یکی کنه مرتیکه 

خدا به دلت صبر بده عزیزم .دختره دوروز دیگه بر میگرده تو صورت خوده خواهرشوهرت حسابشونو میذاره کف دستش ...

سپردمشون به خدا ولی از حقمم نمیگذرم و قانونی پیگیری میکنم

خدالعنتشون کنه

آمین🤲

شوهرم گفت نیا خونه منم قصد دارم امروز برگردم بشم آیینه دقشون😂هرچی فکر میکنم میبینم با نبود من اونا ...

غلط کرده شوهرت. برو خونت. حرف زیادی هم زد یا تو خونه رات نداد زنگ بزن 110 بیان صورت جلسه کنن که تو اومدی و رات نداده. به ضررشه

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

سپردمشون به خدا ولی از حقمم نمیگذرم و قانونی پیگیری میکنم

اینا رسما جانی ان .خدا جوابشونو میده رفتی مهمون امام حسین و این رفتارا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
واااااااای یاااااخدا اینا دیگه چقدر کثافتو وقیحن .خاک تو سر شوهرت

بهش پیام دادم مگه آدم میتونه انقدر بی غیرت باشه🤔‌هیچی جواب نداد 😐فهمیدم یه نامرد به تمام معناست