2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8228 بازدید | 238 پست
چی شدی

من با فامیل شوهرم کلا حرف نمیرنم چون با مادرشوهرم قطع رابطه ام بعد دیشب تو هیئت دختر عمه ۹ساله شوهرم رو دیدم تحویلش نگرفتم  تو صف نذری بودم دیدم یهو اومد گفت الان مامانم میاد پاره ات میکنه ببینم چه گوهی میخوای بخوری😳هیچی بهش نگفتم دیدم شوهرم زنگ میزنه میگه چرت و پرت نگو  میگم مگه من چی گفتم؟ 😑بعدش دختر عمه اش اومد منو کتک زد 😐زنا گفتن بچه جون برو پی کارت منم حقیقتش ترسیدم دختره رو بزنم چیزیش بشه اونوقت دولت پدرمو در بیاره چون دختره پرورشگاهیه،خلاصه نذریمو گرفتم  داشتم‌از خیابون ردمیشدم دیدم  عمه اش از پشت  اومد منو کتک زد بعد منو گرفته به دخترش میگه بیاد منو بزنه  منم موهاشو گرفتم کشیدم و داشتم کتک میزدمش مرده اومدن جدامون کردن  

بعد شوهرمم طرف اونارو میگیره😐🤕

منم زنگ زدم‌۱۱۰ ازشون شکایت کردم

شوهرمم ازم خبر نگرفت تازه زنگ زده۱۱۰ صورتجلسه کرده که زنم از هیئت گذاشته رفته به خاطر عدم تمکین 

الان من چیکار ‌کنم😭💔

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی شد؟

یکم پایین تر توضیح دادم عزیز دلم

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

ببین اگه من جای شما بودم دیگه هیچ وقت با مادرشوهرم جایی نمیرفتم تا میگفت بیا بریم فلان جا میگفتم مسئولیت من سخته لطفا به عهده نگیر بعدم بچه نداری دست و پاتو بگیره که خودت تنهایی برو هیئت تازه دیگه هیچ وقت خونه مادرشوهرت نرو

هی نفسی میاد و میگاد🙃

همین الان زنگ بزن به شوهرت و برگرد خونتبنظرم بیشتر راجع به این خونواده فک کن

ایشون راست میگه عزیزم بیشتر راجب این خانواده فکر کن عزیزم ببین شوهرت بچه ی این ها هست و تربیت شده ی دست همین پدر و مادر به خودت احترام بذار و‌اجازه نده از همین اول بهت بی احترامی کنن برو خونه ی خودتون و بابت حرفشون دیگه نیا خونه شون مگر ازت عذرخواهی کنن پدرش و‌خودش بابت رفتار پدرش

وقتی شوهرت پشتت نیس اونام هر غلطی دلشون بخاد میکنن خاک برسرشون .زنشو بزاره بره با رفیقاش؟!!!

توام باید اون رو سلیطه بازیتو نشونشون میدادی و به پدرشوهرت میگفتی خودت بابا سگی مرتیکه.

جالبه بدونم جواب پدرشوهر بیشرفتو چی دادی؟؟؟؟؟ و شوهرت جواب بابای سگشو چی داد؟؟؟؟؟

من با فامیل شوهرم کلا حرف نمیرنم چون با مادرشوهرم قطع رابطه ام بعد دیشب تو هیئت دختر عمه ۹ساله شوهرم ...

الهی بگردم عزیزم. چقدر بی شعورن. با این فضایل اخلاقیشون هیئت هم میرن واقعا؟ مهریه داری پشتوانه داری؟

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

من با فامیل شوهرم کلا حرف نمیرنم چون با مادرشوهرم قطع رابطه ام بعد دیشب تو هیئت دختر عمه ۹ساله شوهرم ...

فقط از این خانواده فرار کن 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

یا خدا چقدر بی چاکو دهنه و درغگوعه دختر ۹ ساله.تمکین برای ۲ سه ساعت؟🙄

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
الهی بگردم عزیزم. چقدر بی شعورن. با این فضایل اخلاقیشون هیئت هم میرن واقعا؟ مهریه داری پشتوانه داری؟

دلم میخواد برم خونه ام اونجوری عذابشون بدم 

چون از خداشونه من خونه بابام باشم و اوناهم بیان تو خونه من گند بزنن به زندگیم

خدا هرچی قوم شوهره یکجا نابود کنهمن دیشبم یه بلایی سرم اومد بهت بگم غم و غصه خودت یادت میره

چیشد؟ منم فقط یه دونه خواهرشوهر

دارم خیلی ام باهم خوبیم دیروز به بهانه

اینکه شله زرد زعفرون داره ظرف شله زردو ازدست شوهرم گرفته که نیاره برای 

من منم تا یه ی ساعت گریه کردم خیلی

شله زرد دوس دارم حالا ی قاشق میداد

چی میشد🥺 

دلم میخواد برم خونه ام اونجوری عذابشون بدم چون از خداشونه من خونه بابام باشم و اوناهم بیان تو خونه م ...

برو خونت. چرا از خونت رفتی خوب؟ اینجوری همه چیز به ضرر توئه. برگرد به نظرم. اما مراحل شکایتتو پیگیری کن.

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

واااااااای یاااااخدا اینا دیگه چقدر کثافتو وقیحن .خاک تو سر شوهرت 

یا خدا چقدر بی چاکو دهنه و درغگوعه دختر ۹ ساله.تمکین برای ۲ سه ساعت؟🙄

خیلی

وایی باورت میشه برگشته به خانوم های هیئت گفته من شوهر داشتم طلاق گرفتم بعد باشوهرم ازدواج کردن😐اون موقع کلا برگام ریخت از دروغ دختره👩‍🦯