2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم همینو به هم می‌گفتیم. البته واقعا دلیلمون این بود که میترسیدیم برا هم عادی شیم. همدیگرو خسته کنیم 

ب بقیع اخلاق و رفتار نامزدت فک کن. ببین واقعا دلیل حرفش همین هست ک میگه. یا ن

ما هم همینو به هم می‌گفتیم. البته واقعا دلیلمون این بود که میترسیدیم برا هم عادی شیم. همدیگرو خسته ک ...

اخه ما شبانه روز کنارهم بودیم انگارتکراری بودیم وقتی ازهم دورمیشدیم انگاردلتنگ بودیم

اخه ما شبانه روز کنارهم بودیم انگارتکراری بودیم وقتی ازهم دورمیشدیم انگاردلتنگ بودیم

خب بنظرم باز باهاش صحبت کن.  بگو قبوله یه مدت کمتر همو ببینیم ولی من نمیتونم قبول کنم که فقط هفته ای یکبار همدیگرو ببینیم    یا که قبول کن و منتظر باش که خودش از دلتنگی پشیمون بشه و حرفشو پس بگیرع

بنظر من درستش هم همینه.  بعد ازدواج به حد کافی پیش هم هستیم. الان کمتر باشیم که هلاک هم باشیم خیلی باحالتره🤣

ولی خب آدم یه روزم نبینه دلتنگ میشه🥺

خب ببین دلیلش چی می‌تونه باشه، شاید زیادی درمورد کارهاش نظر میدی یا کنجکاوی می‌کنی 

شاید یه رفتاری دیده یا حال و احوالش طوریه که نیاز به فاصله گرفتن داره

نمی‌خواد نزدیکت باشه که یوقت باعث حرفی نشه که پشیمونی بیاره

خب بنظرم باز باهاش صحبت کن. بگو قبوله یه مدت کمتر همو ببینیم ولی من نمیتونم قبول کنم که فقط هفته ای ...

وقتی ام قهرکنم میخوام جداشدم التماس پیام ی حالتیه ن میزارع برم ن زیاد باهام درارتباطه

وقتی ام قهرکنم میخوام جداشدم التماس پیام ی حالتیه ن میزارع برم ن زیاد باهام درارتباطه

شاید واقعا نیاز به فضا داره گاهی. بزار یکم دور بمونه حسش برگرده شارژ بشه 

ببین مثلا من. نیاز دارم واقعا تنها بمونم و پیامم ندم حتی تا ششارژ شم. با اینکه جونمم براش میدم ولی مدل انرژی گرفتنم اینجوریه

شاید واقعا نیاز به فضا داره گاهی. بزار یکم دور بمونه حسش برگرده شارژ بشه ببین مثلا من. نیاز دارم واق ...

اخه کسی کسیو دوست داشتع باشع دوس دارع همش کنارش باشه

شاید واقعا نیاز به فضا داره گاهی. بزار یکم دور بمونه حسش برگرده شارژ بشه ببین مثلا من. نیاز دارم واق ...

مردم تو رابطه چند نفرو کنترل میکنن اما من دلم میخوام همه ی وقتمو بااین پرکنم کلا خیلی باهم مچ باشیم

اخه کسی کسیو دوست داشتع باشع دوس دارع همش کنارش باشه

سریع به دوست نداشتن ربطش نده 

اول بگرد ببین این حرفش از کجا نشأت میگیره. و دیگه چه دلایلی داره.  دوس نداشتن آخرین دلیله بنظرم