2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

77 بازدید | 8 پست

هر سال محرم با مادرم میرفتم دسته و عزاداری 

امسال شوهرم منو نبرد 

دیدن خانوادم نمیبره بس نبود امام حسینم داره ازم میگیره دلم میخواد بشینم تا صبح گریه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله به حق این شبا خدا دلتو آروم کنه و حاجت روات کنه

انشاا... همینطور شما 

شوهرت چه مشکلی با خونواده داره که نمیبره

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
انشاا... همینطور شما شوهرت چه مشکلی با خونواده داره که نمیبره

مشکلی نداره ولی نمیبره کلا خودشم دیدن مادرش نمیره تا وقتی دعوت باشیم اون سمت ولی دعوتم بشیم یه راست می‌ره خونه مامانش و منم مجبور می‌کنه برم خونه مامانش فرداش برم خونه مامان خودم همش آرزو میکنم فامیلا جشنی چیزی بگیرن دعوتمون کنن تا منو ببره خانوادمم ببینم

مشکلی نداره ولی نمیبره کلا خودشم دیدن مادرش نمیره تا وقتی دعوت باشیم اون سمت ولی دعوتم بشیم یه راست ...

از اول تا حالا همینجوری بوده

خیلی اخلاقش خاصه 

حالا شوهرمن کلا بداخلاقه و با کوچکترین حرفی قهر میکنه مدام باید نازشو کشید 

وقتی به شوهرت میگی میخام برم خونه مادرم چی میگه

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
از اول تا حالا همینجوری بودهخیلی اخلاقش خاصه حالا شوهرمن کلا بداخلاقه و با کوچکترین حرفی قهر میکنه م ...

اینم قهر می‌کنه مردابی ک قهر میکنن انگار زنن

میگم بریم میگه کار دارم  کارم نداشته باشه هم میگه چیکار کنی اونجا و از قبلم بدونه تعطیلی هس با یه بهانه قهر می‌کنه ک منو نبره

اینم قهر می‌کنه مردابی ک قهر میکنن انگار زننمیگم بریم میگه کار دارم کارم نداشته باشه هم میگه چیکار ...

هععععی 

چی بگم خواهر که دلم خونه از دست حرفها و کاراش 

جرات اعتراض هم ندارم 

خستم خیلی خسته