2821
2789
عنوان

جاری🙂‍↕️

404 بازدید | 15 پست

من بیرون بودم مادرشوهرم و بچم خونه بودن بعد من اومدم فهمیدم جاریمم خونمون بوده و رفته وای خونمون خیلی خیلی شلخته بود خیلی خجالت کشیدم😑تو سالن شلخته نبودا

فقط سینک ظرف داخلش بود و اتاق خواب هم نامرتب بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از مادرشوهر خجالت نکشیدی از جاری خجالت کشیدی؟؟؟؟یعنی اینقدر ازش حساب میبری و آدم مهمیه؟؟؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خب بدون اطلاع اومده شماهم درگیر بودید چیزی نشده که

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من یکبار مادر شوهر و خواهر شوهرم بدون هماهنگی اومدن خب من سرکار میرم خسته و هلاک بودم،بعد هی میگفتن چرا فلان چیز تو خونت نداری؟(خوراکی 

نمیدونم چرا گازت کثیفه 

خب بی شعور منم خونه تو بدون هماهنگی بیام صددرصد نا مرتبه ک یک چیز طبیعیه

2823
2791
2779
2792