2777
2789

چ اصلاحاتی انجام دادی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغذیمو درست کردم.سه بار در هفته ورزش و ۷ ۸ ساعت خوابفقط استرسم هنوز بالاعه

سلام عزیزم منم ۲-۳ساله اطراف گونه و چانه جوش میزنه صورتم میخواستم ببینم شما چکار کردین خوب شدید؟میشه به منم بگید 🙏

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       
سلام عزیزم منم ۲-۳ساله اطراف گونه و چانه جوش میزنه صورتم میخواستم ببینم شما چکار کردین خوب شدید؟میشه ...

عزیزم چند سالته

من یکم سنم بالا رفت بهتر شدم.ولی مراقبتای خودم کاهش استرس و خواب کافی ورزش خیلی کمکم کرد.

غذا هم بیشتر خونگی میخورم هله هوله و شیرینیم به حداقل رسوندم.بهشونم سعی کردم زیاد توجه نکنم

عزیزم چند سالتهمن یکم سنم بالا رفت بهتر شدم.ولی مراقبتای خودم کاهش استرس و خواب کافی ورزش خیلی کمکم ...

۲۸ سالمه 

من ۲-۳ ساله اینجوری شدم گمونم هورمونی چون کنار صورتم میزنه ولی داخل سونو نشون نداد هیچی گفتم شاید با تغییر سبک درست بشه 

چه ورزشی انجام دادید؟

۲۸ سالمه من ۲-۳ ساله اینجوری شدم گمونم هورمونی چون کنار صورتم میزنه ولی داخل سونو نشون نداد هیچی گفت ...

من یه دوره رقص بعد تی ار ایکس تحرکو حتما داشته باش مخصوصا اگه اصلا راه نمیری یه ورزش برو.

ولی اگر بری دکتر و در کنارش یه دارو هم مصرف کنی بهتره چون این اصلاح سبک زمانبره 

من یه دوره رقص بعد تی ار ایکس تحرکو حتما داشته باش مخصوصا اگه اصلا راه نمیری یه ورزش برو.ولی اگر بری ...

مرسی عزیزم 

دارو هورمونی داد که نوشته بود باعث میشع پریود نشی موندم مصرف کنم یا نه 

مرسی عزیزم دارو هورمونی داد که نوشته بود باعث میشع پریود نشی موندم مصرف کنم یا نه

نه اتفاقا یکم اولش بهم میریزه پریودتو بعد مرتب میکنه.من اسپیرونولاکتون خوردم یه دوره ای

نه اتفاقا یکم اولش بهم میریزه پریودتو بعد مرتب میکنه.من اسپیرونولاکتون خوردم یه دوره ای

بعد از اون دوره جوشاتون خوب شدن؟پریودتون دیگه نریخت بهم؟