sogand_sm مدیر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 52 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 58 پست سلام دوستان من امسال کنکور دارم میشه بگین برای موفقیت باید حتما کلاس حضوری برم یا نرم ؟ و میشه استاد های خوب کلاس آنلاین رو هم بهم معرفی کنین کلا به عنوان کسانی که کنکور دادن راهنماییم میکنین لطفا 1403/04/25 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aram_f عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2685 بله کاملا طبیعی هست منم وقای تست میزنم بسیاریش غلطه اما مهم اینه شما کامل تحلیلش کنید و دلیل درست یا ... درستهمن اینجور ک برام پیش میومد عصبی میشدماره متاسفانه کتاب ک خیلی گرون شدهفک نکنم بتونم بخرم و باهمون پی دی اف پیش میبرم
sogand_sm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 52 من تک پایه خریدمبار اول درسنامه خیلی سبز رو بخونطبیعی برای من هم همینطور بود ولی وقتی تست زیاد کار ک ... میشه بپرسم شما چه رشته ای قبول شدین و حتما برای هر کتاب باید سه تا منبع بزنم تا رتبه خوب بیارم یا یدونه هم کافیه
sogand_sm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 52 درستهمن اینجور ک برام پیش میومد عصبی میشدماره متاسفانه کتاب ک خیلی گرون شدهفک نکنم بتونم بخرم و باهم ... پی دی اف برای یکسال چشماتون رو اذیت میکنه میتونین دسته دو نصف قیمت بخرین یا خیلیا کتاباشون رو اهدا میکنن پرس و جو کنین
ساراگل_۲۹ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 3070 میشه بپرسم شما چه رشته ای قبول شدین و حتما برای هر کتاب باید سه تا منبع بزنم تا رتبه خوب بیارم یا ید ... من امسال دادم و درصدام بالای 50 بودحقیتا من تک منبع بودم چون توان مالی بیشتر نداشتمالبته به جز شیمی که دوتا منبع داشتممن ازمون های مختلف زیاد کار کردم که مفید بود ....
ساراگل_۲۹ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 3070 میشه بپرسم شما چه رشته ای قبول شدین و حتما برای هر کتاب باید سه تا منبع بزنم تا رتبه خوب بیارم یا ید ... من امسال دادم و درصدام بالای 50 بودحقیتا من تک منبع بودم چون توان مالی بیشتر نداشتمالبته به جز شیمی که دوتا منبع داشتممن ازمون های مختلف زیاد کار کردم که مفید بود ....
aram_f عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2685 من تک پایه خریدمبار اول درسنامه خیلی سبز رو بخونطبیعی برای من هم همینطور بود ولی وقتی تست زیاد کار ک ... بعد یه سوال دیگه اگه سوالات یه فصلو کامل زده باشم بخوام دوباره تست بزنم همون تست های قبلی رو دوباره بزنم یا منبع دوم یا بعدش فقط ازمون بزنم؟ یه منبع کافیه یا منبع دوم یه کتاب سخت تر لازمه؟
aram_f عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2685 پی دی اف برای یکسال چشماتون رو اذیت میکنه میتونین دسته دو نصف قیمت بخرین یا خیلیا کتاباشون رو اهدا ... مجبورم اونقد توان مالی ندارم ک بخوام بخرمراستش پرس و جو کردمه فعلا ک بی نتیجه بود
aram_f عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2685 من تک پایه خریدمبار اول درسنامه خیلی سبز رو بخونطبیعی برای من هم همینطور بود ولی وقتی تست زیاد کار ک ... بنظرت جزوه عمارلو خوبه؟
ساراگل_۲۹ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 3070 بعد یه سوال دیگه اگه سوالات یه فصلو کامل زده باشم بخوام دوباره تست بزنم همون تست های قبلی رو دوباره ... من چند دور تست های همون منبع ر زدمبعد ازمون ....
aram_f عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2685 من چند دور تست های همون منبع ر زدمبعد ازمون مرسی عزیزم از راهنماییتانشاالله ب اون چیزی ک میخوای برسی
دخترخفن عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 16175 برای ۴ درس تخصصی فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی فیزیک امیر قضاتی خیلی خوبهزیست حنیف عظیمیریاضی معین کرمیشیمی پارسا فراهانی هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!
ساراگل_۲۹ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 3070 مرسی عزیزم از راهنماییتانشاالله ب اون چیزی ک میخوای برسی ممنونم شما هم همینطور ....
sogand_sm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 52 از تمام دوستانی که کمک کردن خیلی متشکرم لطف کردین ❤️