2821
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 58 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب برای پایه صفر چه کتاباهایی پیشنهاد میکنی

ریاضی خیلی سبز

فیزیک گاج«خیلی خوبه» 

زیست خیلی سبز«یه دور که کتاب کار زدی و نکات تست‌هارو تو کتاب درسی نوشتی دیگه درسنامه فقط کتاب درسی بخون» 

شیمی من خیلی سبز بودم

ولی بقیه میگن مبتکران

زمین خیلی سبز

ازمون حتی اکر نرفتی ولی خودت حداقل ماهی یکی از نت دانلود کن بده

و دوماه اخر فقط ازمون های مختلف کار کن

.... 

من هم کلاس حضوری رو تجربه کردم هم آنلاین بنظرم آنلاین بهتره چه از نظر صرفه جویی در زمان که خیلی مورد مهمی و چه از نظر کیفیت و حتی قیمت بهتره سعی کن قبل از کلاس ها خودت یه جلسه از کلاس های اون استاد رو ببینی اگر بدرد بخور بود ثبت نام کنی و اینکه سعی کن خیلی خودت رو درگیر این کلاس و اون کلاس نکنی فقط واسه درس هایی که خیلی مشکل داری و هیچ جوره نمیفهمی حتی با درسنامه برو کلاس

من هم کلاس حضوری رو تجربه کردم هم آنلاین بنظرم آنلاین بهتره چه از نظر صرفه جویی در زمان که خیلی مورد ...

من توی تست های ریاضی مشکل دارم کلا بار اولمه بعضی وقت ها یه تستی رو اصلا نمیفهمم اونارو باید چیکار کتم بدون استاد؟

من الان ورودی دوازدهمم با اینکه همیشه شاگرد اول بودم اما منم مثل شما صفرم اصلا فکر نکنین که نمیتونین ...

خب همین کلافگی ک دارم  نمیتونم درست پیش ببرم

فک میکنم با کلاس پیش برم بهتر نتیجه میگیرم تا خودم بخونم ولی خب همه رو هم فیلم ببینم نمیرسم

خب همین کلافگی ک دارم نمیتونم درست پیش ببرمفک میکنم با کلاس پیش برم بهتر نتیجه میگیرم تا خودم بخونم ...

وضعیت منو شما دارین منم تو همین موضوع سردرگمم  چون بعضی دوستان میگن کلاس هارو نبینین ولی اگه برم بخرم مجبورم همه رو ببینم الان نمیدونم باید چکار کنم

من توی تست های ریاضی مشکل دارم کلا بار اولمه بعضی وقت ها یه تستی رو اصلا نمیفهمم اونارو باید چیکار ک ...

اول ببین مشکل چیه یعنی اگر توی مطالب پایه مشکل داشتی سعی کن اون مشکل رو برطرف کنی خیلی از مواقع مشکل اینه اگر نخواستی بری کلاس بنظرم یه درسنامه خوب برای ریاضی بخون مثل درسنامه مهر وماه خوب و مفصل توضیح داده از نفهمیدن نترس هر وقت نتونستی تستی رو بفهمی پاسخنامه رو بخون و بعدش یه تست مشابه همون بزن تا مطمئن بشی اگر اون تیپ تست رو جایی دیگه دیدی میتونی خودت حلش کنی 

ریاضی خیلی سبزفیزیک گاج«خیلی خوبه» زیست خیلی سبز«یه دور که کتاب کار زدی و نکات تست‌هارو تو کتاب درسی ...

بعد اینا جامع یا تک پایه؟

و برای زیست درسنامه خیلی سبزم بخونم یا کتاب و تست کافیه؟

بعد یه چیز دیگه من یه مدت کوتاهی خوندم وقتی تست میزدم بار اولمم بود خیلی تست ها یا برام گنگ بود یا شک دار طبیعیه یا نه؟

وضعیت منو شما دارین منم تو همین موضوع سردرگمم چون بعضی دوستان میگن کلاس هارو نبینین ولی اگه برم بخر ...

فعلا هزینه نکن یه مدت خودت بخون ببین چجوری پیش میری اگه دیدی واقعا لازم داری ک هزینه کن

بعد اینا جامع یا تک پایه؟و برای زیست درسنامه خیلی سبزم بخونم یا کتاب و تست کافیه؟بعد یه چیز دیگه من ...

بله کاملا طبیعی هست منم وقای تست میزنم بسیاریش غلطه اما مهم اینه شما کامل تحلیلش کنید و دلیل درست یا غلط بودن هر گزینه رو در بیارین و داخل یک دفتر بنویسین از هر نکته ای راحت نگذرین همه رو تو دفتر بنویسین 

برای زیست هم تک پایه ها خوب هستن و هم جامع ولی تک پایه ها مفصل گفته ولی هر کدوم حدود ۵۰۰ تومن قیمتشونه 

بعد اینا جامع یا تک پایه؟و برای زیست درسنامه خیلی سبزم بخونم یا کتاب و تست کافیه؟بعد یه چیز دیگه من ...

من تک پایه خریدم

بار اول درسنامه خیلی سبز رو بخون

طبیعی برای من هم همینطور بود ولی وقتی تست زیاد کار کنی و کتابت رو چندبار مرور کنی و نکات تست رو یاداشت کنی

دیگه دستت میاد تله های تست کجان

.... 

2824
2823
2791
2779
2792