2821
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 58 پست
بچه ها کار درستیه ک برای همه کتابا فیلم دید؟

اکر میخوای هیچی نیاری 

این کارو کن

شما کتاب بگیر خودت برنامه ریزی کن بخوووون

و فقط در حد رفع اشکال فیلم ببین

من همه درسام رو با کتاب پیش برد ولی فیزیک وقتی جای برام مبهم بود از سایت الا نگاه میکردم برام عین اب خوردن شد فیزیک! 

مشاور تحصیلی رو هم اصلااااا قبول ندارم

.... 

منم دقیقا نمیدونم با ویدیو استادا پیش برم یا نه مثلا همه ویدیوهاشون رو هفته به هفته ببینم یا نه

معمولا ۲بار در هفته کلاسا تشکیل میشن

من بعد ۵سال دوباره میخوام بخونم واقعا نمیدونم چجوری پیش برم

کتابم جلوم میذارم هنگم نمیدونمم با فیلم میشه رسبد یا ن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین عزیزم حتما حتما آزمون آزمایشی شرکت کنمن نظرم اینه قلمچی که حضوری باشهخودم ماز و قلمچی شرکت میکر ...

من پارسال قلمچی میدادم و پشتیبانش واقعا دیوونم کرده بود از بس که زنگ میزد هر  وقت درصد هام کم میشد سرزتشم میکرد  

اکر میخوای هیچی نیاری این کارو کنشما کتاب بگیر خودت برنامه ریزی کن بخوووونو فقط در حد رفع اشکال فیلم ...

بعد ۵سال دوری نمیدونم میتونم خودم با کتاب از پسش بربیام یا نه واقعا کلافم نمیدونم چجور پیش برم

اره خودمم مشاور قبول ندارم

من پارسال قلمچی میدادم و پشتیبانش واقعا دیوونم کرده بود از بس که زنگ میزد هر وقت درصد هام کم میشد س ...

اره گاهی واقعا رو مخ میشن

من کاری که کردم این بود همون بار اول که زنگ زد گفتم خانوم من گوشیم و کنار گذاشتم هر چندهفته به گوشی مامان زنگ میزد فقط

عزیزم باید سعی کنی خیلی قوی باشی یعنی راه کنکور و راه زندگی این رو میطلبه

و متاسفانه هیچوقت قرار نیست همه چی خوب شه ایده آل شه تا ما شروع کنیم من خودم وقتی میخواستم پشت کنکور بمونم برای شروع دوباره هی دنبال این بودم همه چیز خوب شه تا من شروع کنم و دیدم که نمیشه باید شروع کنم برم تو دل قضیه و خودم کم کم بسازمش

بعد ۵سال دوری نمیدونم میتونم خودم با کتاب از پسش بربیام یا نه واقعا کلافم نمیدونم چجور پیش برماره خو ...

با کتاب بهتر میفهمی منم زمان کرنا دبیرستان بودم و فقط دهم 4ماه مدرسه رفتم

و با نمرات افتضاحی فارغ التحصیل شدم چون هیچی بلد نبودم

ولی سال بعدش تازه فهمیدم درس خوندن چی هست اصلا

.... 

بعد ۵سال دوری نمیدونم میتونم خودم با کتاب از پسش بربیام یا نه واقعا کلافم نمیدونم چجور پیش برماره خو ...

من الان ورودی دوازدهمم با اینکه همیشه شاگرد اول بودم اما منم مثل شما صفرم اصلا فکر نکنین که نمیتونین شما با منی که در محیط بودم واقعا فرقی ندارین 

2824
2823
2791
2779
2792