2821
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 58 پست
بله کاملا طبیعی هست منم وقای تست میزنم بسیاریش غلطه اما مهم اینه شما کامل تحلیلش کنید و دلیل درست یا ...

درسته

من اینجور ک برام پیش میومد عصبی میشدم

اره متاسفانه کتاب ک خیلی گرون شده

فک نکنم بتونم بخرم و باهمون پی دی اف پیش میبرم

من تک پایه خریدمبار اول درسنامه خیلی سبز رو بخونطبیعی برای من هم همینطور بود ولی وقتی تست زیاد کار ک ...

میشه بپرسم شما چه رشته ای قبول شدین 

و حتما برای هر کتاب باید سه تا منبع بزنم تا رتبه خوب بیارم یا یدونه هم کافیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درستهمن اینجور ک برام پیش میومد عصبی میشدماره متاسفانه کتاب ک خیلی گرون شدهفک نکنم بتونم بخرم و باهم ...

پی دی اف برای یکسال چشماتون رو اذیت میکنه  میتونین دسته دو نصف قیمت بخرین یا خیلیا کتاباشون رو اهدا میکنن پرس و جو کنین 

میشه بپرسم شما چه رشته ای قبول شدین و حتما برای هر کتاب باید سه تا منبع بزنم تا رتبه خوب بیارم یا ید ...

من امسال دادم و درصدام بالای 50 بود

حقیتا من تک منبع بودم چون توان مالی بیشتر نداشتم

البته به جز شیمی که دوتا منبع داشتم

من ازمون های مختلف زیاد کار کردم که مفید بود

.... 

میشه بپرسم شما چه رشته ای قبول شدین و حتما برای هر کتاب باید سه تا منبع بزنم تا رتبه خوب بیارم یا ید ...

من امسال دادم و درصدام بالای 50 بود

حقیتا من تک منبع بودم چون توان مالی بیشتر نداشتم

البته به جز شیمی که دوتا منبع داشتم

من ازمون های مختلف زیاد کار کردم که مفید بود

.... 

من تک پایه خریدمبار اول درسنامه خیلی سبز رو بخونطبیعی برای من هم همینطور بود ولی وقتی تست زیاد کار ک ...

بعد یه سوال دیگه اگه سوالات یه فصلو کامل زده باشم بخوام دوباره تست بزنم همون تست های قبلی رو دوباره بزنم یا منبع دوم یا بعدش فقط ازمون بزنم؟ 

یه منبع کافیه یا منبع دوم یه کتاب سخت تر لازمه؟

پی دی اف برای یکسال چشماتون رو اذیت میکنه میتونین دسته دو نصف قیمت بخرین یا خیلیا کتاباشون رو اهدا ...

مجبورم اونقد توان مالی ندارم ک بخوام بخرم

راستش پرس و جو کردمه فعلا ک بی نتیجه بود

برای ۴ درس تخصصی فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی

فیزیک امیر قضاتی خیلی خوبه

زیست حنیف عظیمی

ریاضی معین کرمی

شیمی پارسا فراهانی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

2824
2823
2791
2779
2792