2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🚶‍♀️

شما میتونی تگ کنی کسی رو ؟ نمیدونم چطوری پیداشون کنم ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
@sara140333333 اسی کارت داره

ممنون عزیزم 🌹🌹

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چیشده

هیچی قهر کرده ، اومدم از دلش دربیارم 😉😉😉😉😉

با منی؟الان از درد معده دارم میمیرمشما و بقیه خیلی بد باهام حرف زدید😢

بله عزیزم با شما بودم ، وقتی ناراحت میشی از یه پستی سریع قفل نکن ، بذار طرف مقابل هم حرفش رو بزنه ، توضیح بده ، که سوتفاهم بینتون برطرف بشه 

تو رو خدا قبل از ارسال پیامتون لحنتون رو نگاه کنیدشاید یکی مث من حساس بود. معده درد عصبی دارم .از در ...

عزیزم من دوباره هم رفتم دقیق پیامم رو خوندم . بازم نفهمیدم چرا انقدر ناراحت شدی آخه دختر خوب ؟

شما که نفروختی اون طلاها رو . ما فقط گفتیم اینکه مال کس دیگه ای رو بی اجازه برداری اسمش فلانه .