2777
2789
عنوان

کاربر sara140333333 بدو بیا کارت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 24 پست
تو رو خدا قبل از ارسال پیامتون لحنتون رو نگاه کنیدشاید یکی مث من حساس بود. معده درد عصبی دارم .از در ...

عزیزم من میدونم که شما امانت دار خوبی هستی حتما وگرنه که راحت میفروختی و عین خیالت هم نبود . همین که قبلش پرسیدی یعنی وجدان قوی داری . اگه رک حرف زدم باهات هم خواستم بدترین حالت کارت رو یادآوری کنم که قبل از انجامش بهش بیشتر فکر کنی وگرنه که نه شما رو میشناسم نه خواهرت رو . شما هم هر تصمیمی بگیری نتیجه اش برای خودته

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
تو رو خدا قبل از ارسال پیامتون لحنتون رو نگاه کنیدشاید یکی مث من حساس بود. معده درد عصبی دارم .از در ...

ولی بازم معذرت میخوام ازت اگه ناخواسته ناراحتت کردم عزیزم . ما که حضوری نمیشناسیم همدیگه رو ، منم نمیدونستم انقدر روحیت حساسه و زود دلگیر میشی . حالا آشتی دیگه . باشههه 😍😍😍

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.من براتون عکس از نخ بندانداز گرفتم ولی پیداتون نمیکردم.نشستم‌تاپیکایی که شرکت کردم کلی گشتم.بعدم خوندم ببینم کدوم کاربر بود گفتم عکس میفرستم.ببخشید انقد دیر شد

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

عکس سوم دستگاهو برمیگردونی سمت خودت.دو سمت نخ سمت داخل پیچا هستن نخ سمت چپو درجهت عقربه های ساعت میچرخونی دو سه دور و پیچو محکم میکنی و بعد دومی سمت راست میشخ خلاف جهت ساعت.یعنی از سمت داخل به خارج میپیچونی

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

عکس اخرم که دو تا نخ پیچیده شده پایان کار

ممنون عزیزممممممم ، خیلی لطف کردی . 😘😘😘😘

ان شاالله این بار همین مدلی که شما گفتی نخش رو میبندم ببینم میتونم باهاش کار کنم یا نه .