2777
2789
عنوان

نذری عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 40 پست
امروز مادر شوهرم اینا زرشک پلو با مرغ دادنشب ‌به دسته شربت میدن عصری ما بستنی میدیمفردام احتمالا شیر ...

بعد جالبه هیچ وقتم هیچیش به خودمون که دوست داریم نرسیده

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
😐😐 وقتی میشه چیزی خرید که همه بخورن چرا تعداد زیاد وجعبه ای باید گوشفیل خریداری بشه بعد حتی درشم ب ...

عجبا! خپول ندید ناراحتید راضی نیستید پول ندید 

چاقو که زیر گلوتون نمیذاره 

بهتر بلدید خرج کنید 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله، خب، این هم موضوع مهمی است که کاری نکنیم که باعث اسراف و دور ریز بشه، چون اصلا پسندیده نیست، نها ...

ما خودمون دوست داریم ولی به ما نمیرسه

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
عجبا! خپول ندید ناراحتید راضی نیستید پول ندید چاقو که زیر گلوتون نمیذاره بهتر بلدید خرج کنید

اوکی شما راست میگی

این درسته

با احترام به نظر همه به نظرم زندایی تون داره به اسم نذری برای پدربزرگت چیزی که خودش و خانوادش دوست دارن رو با پول مامانبزرگت میخره که بخورن نه استارتر؟

بعدم برای نذری چون با پول مامانبزرگته بهتر بود با خودش مشورت میکرد مثلا میگفت چی بگیرم بهتره؟ لقمه نون پنیر سبزی کیک ابمیوه خنک اب معدنی حتی میشد

ما مه اصفهان نیستیم اما صرف نظر از گوشفیل اگر اینجا دوغ ندری بدی مردم بجای قبول باشه دو تا فحشم میدن😅

چون گرمه و دوغ عطش میاره

بعد جالبه هیچ وقتم هیچیش به خودمون که دوست داریم نرسیده

میگم دیگه به اسم‌نذری و با پول مامانبزرگت و منت برای بابا بزرگت، داره درواقع داره به فامیلاش یه خوراکی مفتی میده

من کامل حرفتو فهمیدم🙂

با احترام به نظر همه به نظرم زندایی تون داره به اسم نذری برای پدربزرگت چیزی که خودش و خانوادش دوست د ...

والا منم همینو گفتم.که به اسم نذری چیزی خودش دوست داره رو میره.اصلا موقع مردن بابابزرگمم حلوا رو به عهده گرفت جوری درست میکرد کسی نمیخورد. بعد مینداخت اشغالی.کلا میخواد ضرر بزنه همیشه. وگرنه یبار شربت بردیم همه هم استقبال کردن

میگم دیگه به اسم‌نذری و با پول مامانبزرگت و منت برای بابا بزرگت، داره درواقع داره به فامیلاش یه خورا ...

پس چرا بقیه نفهمیدن؟ فکر من من واقعا مشکل دارم، باز خوبه یکی فهمید چی میگم من

والا منم همینو گفتم.که به اسم نذری چیزی خودش دوست داره رو میره.اصلا موقع مردن بابابزرگمم حلوا رو به ...

اره شربت همه پسند هست

حتی اب معدنی هم بده همه دعاش میکنن تو این گرما😩

امسال طرف ما بیشتر اب معدنی و بستنی و شربته

حتی هندوانه قاچ کرده خنک هم میدن همه دعاشون میکنن

منم تازه رفتم تو گوگل سرچ کردم اره میگن مزه اش مثل زولبیا بامیه اس اصفهانیا با دوغ میخورن

ممنون

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

والا منم همینو گفتم.که به اسم نذری چیزی خودش دوست داره رو میره.اصلا موقع مردن بابابزرگمم حلوا رو به ...

عزیزم کسی میخاد نذری بده با پول خودش بده . بعدم ب بزرگترا بگین میخاین نذر کنید خودتون بگیرید اون جدا بگیره با پول خودش