2777
2789
عنوان

نذری عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 40 پست

مگه باید برای نذری دادن با بقیه هماهنگ کرد که شما چی دوست دارید من نذری بدم؟!

نذرش قبول باشه اتفاقا نذر جالبیه بنظرم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بقیه هزینه شو ندن، بره هزینه شو از همون فامیلاش که میان میخورن بگیره

خسته نباشی اگه میخواستن پول بدن که اصلا فامیلاش نمیومدن این سمتی. به بابام وعموم وعمم میگه بابای شماست،مامانبزرگم مجبوری میده.

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

دوغ و گوشفیل من عاشقشم دیگه هر کی هر چی دوس داره بده چرا شما دخالت میکنی. مثلا اینا که چایی میدن کنار خیابون وایمیسن میخورن پس بگن هوا گرمه!!  دیگه یه عده دوس دارن

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

باور کن خیلی ها همین توفیق رو هم ندارن که در این ایام، نذری بدن، حتی با پول بقیه! 

داستان هایی که در ایام سوگواری امام حسین علیه السلام در طول تاریخ وجود داره رو بخون، بعد میبینی که چقدر ائمه اطهار علیه‌السلام بزرگوارند و حتی یک حرکت کوچیک و حتی بدون درک، چقدر تأثیرگذاره در زندگی دنیا و آخرت اون شخص. 

خسته نباشی اگه میخواستن پول بدن که اصلا فامیلاش نمیومدن این سمتی. به بابام وعموم وعمم میگه بابای شما ...

خب باباتم بگه من دلم نمیخواد نذری بدم واسه بابام،چ فرقی داره کی میخوره چرا حرص میخوری نذریه و هرکی خورد نوش جونش قبول باشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
تو کار بقیه دخالت نکنید مخالفید و نذری دیگه ای مد نظرتونه همت کنید مثل زنداییتون خرج بدید شمارش لقمه ...

من چیکار به لقمه بقیه دارم؟ ایم از لقمه به رده کلا جعبه های اضافه ودست نخورده رو بر میدارن میبرن. لقمه نیست که ادم بخواد نگاه کنه، جعبه ها کلا توچشم هست

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
کسی نمیخوره کلا.فقط فامیلای خودش خواهر ومادر وخاله و زندایی وزنعموهاش میان میخورن.بعدم میمونه جعبه ه ...

بله قبول میشه امام حسین باید قبول کنه حتما که نباید شما قبول داشته باشی🙄

من چیکار به لقمه بقیه دارم؟ ایم از لقمه به رده کلا جعبه های اضافه ودست نخورده رو بر میدارن میبرن. لق ...

این لقمه شمردن اصطلاحه 

جعبه، باکس قابلمه یا هرچی...

نذری اسمش روشه برای شما نیست برای بقیه‌ست هرچقدر دلشون بخواد میبرن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچها خیلی جالبید. ایشون هرسال همین نذرو میده و میبینه کسی استقبال نمبکنه باز هرسال ادامه میده. اصلا میخونید من چی میگم؟ میگم نزدیک دوسومش یه گاز میزنن بقیش میندازن کنار خیابون

این لقمه شمردن اصطلاحه جعبه، باکس قابلمه یا هرچی...نذری اسمش روشه برای شما نیست برای بقیه‌ست هرچقدر ...

😐😐 وقتی میشه چیزی خرید که همه بخورن چرا تعداد زیاد وجعبه ای باید گوشفیل خریداری بشه بعد حتی درشم باز نشه و فامیلاش با خوشحالی وردارن برن؟ این نمیشه بگی نذری بوده وهرکی هرچی خواسته برده. 

امروز مادر شوهرم اینا زرشک پلو با مرغ دادن

شب ‌به دسته شربت میدن عصری ما بستنی میدیم

فردام احتمالا شیر بدن

نذر شیر دارن

حالا اونم به دلش افتاده دیگه

هر کی خواست بخوره هر کی نخواست نخوره

ولی هزینه اش رو به نظرم خودش بده چون مامانبزرگتم گفته نده

الان منم میخوام پاییز سرخاک پدر شوهرم فرنی بدم اینجا زیاد باب نیست اما خدا بیامرز خییییلی دوست‌داشت و خوابشم دیدم ولی هزینه شو خودم میدم

درستشم همینه

امروز مادر شوهرم اینا زرشک پلو با مرغ دادنشب ‌به دسته شربت میدن عصری ما بستنی میدیمفردام احتمالا شیر ...

این درسته

بچها خیلی جالبید. ایشون هرسال همین نذرو میده و میبینه کسی استقبال نمبکنه باز هرسال ادامه میده. اصلا ...

بله، خب، این هم موضوع مهمی است که کاری نکنیم که باعث اسراف و دور ریز بشه، چون اصلا پسندیده نیست، نهایتاً بهشون با مهربونی پیشنهادات تون رو ارائه بدید، ولی اینکه چقدر تأثیرگذار باشه دیگه خارج از توان و اراده شماست. 

این دوتا خوراکی  بصورت جداگونه خوشمزه است، ولی خیلی ها با هم مزه شو دوس ندارن.