2777
2789
عنوان

نذری عجیب

849 بازدید | 40 پست

زنداییم خیلی جالبه.فازشو درک نمیکنم. راه افتاده هم خونه خاله واونیکی زندایی وبقیه فامیل یخ جمع میکنه.

میگه نذر دوغ وگوشفیل داره. میگه فلانی، بابابزرگ مرحومم، خیلی دوست داشته الان میخواد پای دسته این نذرو پخش کنه. ولی من بابابزرگم اصلا دوست نداشت حتی نزدیک ۱۰،۲۰ سال دیابت داشت اصلا گوشفیل واینا نمیخورد.🤔🤨

بعد اخه اصلا هم کسی نمیخوره. همه یه گاز میزنن میندازن دور، تازه سر ظهر گرما میخواد دوغ بده که اب میکشه و ملت همه تشنه تر میشن.

قبلا هم مامانبزرگم بهش گفت نده ولی گوش نمیده. بیشتر چون بچه های خودش دوست دارن اینکارو میکنه. قبلا هم حلوای هویج میداد باز کسی نمیخورد.حالا دقیق نمیدونم ولی فکر کنم هزینشم از مامان بزرگمه. بعد جالبه همه فامیلاش از محله دیگه میان اینجا تا سرحد ترکیدن دوغ وگوشفیل میخورن.

نذزی های سمت شما چطوریه؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

گوش فیل چیه؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا الان شما جوش میزنی؟ من دقیق متوجه نشدم 

باید میومد از شما میپرسید چی دوست داری اونو نذری میداد؟

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

چیز عجیبی نداره خب هر کس هرچی دوست داره نذری میده هر کس دوست نداره میتونه نخوره

کسی نمیخوره کلا.فقط فامیلای خودش خواهر ومادر وخاله و زندایی وزنعموهاش میان میخورن.بعدم میمونه جعبه هاشو میبره خونشون.اصلا قبول میشه این نذری؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

دوع و گوشفیل خیلییی خوشمزه و مناسبه هوای گرمه

دیگه دوست ندارید کارش خراب نکنید

تو اوج گرما شربت مییدن و دوغ 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

گوشفیل شیرینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خب چرا الان شما جوش میزنی؟ من دقیق متوجه نشدم باید میومد از شما میپرسید چی دوست داری اونو نذری میداد ...

نذر خودش نیست .خودش هرچی میخواد بده ولی نکه وقتی عموم وبابام میگن نکن ولی ادامه میده هزینشم از بقیه میگیره. 

نذر خودش نیست .خودش هرچی میخواد بده ولی نکه وقتی عموم وبابام میگن نکن ولی ادامه میده هزینشم از بقیه ...

خب بقیه هزینه شو ندن، بره هزینه شو از همون فامیلاش که میان میخورن بگیره

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

دوع و گوشفیل خیلییی خوشمزه و مناسبه هوای گرمهدیگه دوست ندارید کارش خراب نکنیدتو اوج گرما شربت مییدن ...

ما خودمون دوست داریم ولی بقیه مردم نه.همه گوشفیلا رو گاز میزنن میندازن دور.لیوانای دوغم بچه ها باهاش بازی میکنن

تو کار بقیه دخالت نکنید 

مخالفید و نذری دیگه ای مد نظرتونه همت کنید مثل زنداییتون خرج بدید 

شمارش لقمه‌های بقیه‌رو هم از خصلت‌های اخلاقیتون حذف کنید.

کسی که باید قبول کنه خداست

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.