2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 21 پست
😂من دوبار نارنجی گرفتم دوبار مشکی مشکی که باشه کلا تعلیقی تا اخر عمر💔😭اکانت سه سالم الکی تعلیق شد ...

اکانت سه ساله چطوری مشکی تعلیق شد؟ مگه چی گفتین؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

الکی به هیچ وجه نمیتونیم تعلیق کنیم واسه همین تعلیقهای با دلیل هم هزاربار باید پاسخگوی مسئولین سایت ...

طرف اومده منو خانوادمو ب فحش کشیده بی دلیل بعد بجای ایشون من باید تعلیق شم ادمم صبری داره هی جواب نده نده باز پروتر بی احترامی میکنه 

این چه وضعه اخه من چراباید تعلیقشم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکی به هیچ وجه نمیتونیم تعلیق کنیم واسه همین تعلیقهای با دلیل هم هزاربار باید پاسخگوی مسئولین سایت ...

سلام 

چرا بی دلیل بود من سقط داشتم چون بچه مشکل داشت و بیمارستان سقط کردم در مورد خونریزی و مراقبت های بعدش تایپ زدم سوال کردم برام اخطار اومد که به دلیل تشویق به سقط تعلیق شدم

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

طرف اومده منو خانوادمو ب فحش کشیده بی دلیل بعد بجای ایشون من باید تعلیق شم ادمم صبری داره هی جواب ند ...

برای این که تاپیک زدین و شما هم توهین کردین و باعث شدین خیلی ها هم بهش توهین کنن فقط همون یه نفر رو ببندم؟ نباید تاپیک میزدین و نباید جواب میدادین با اولین پست توهین همیشه گزارش بزنین بدون این که پستشو ریپلای کنین و تاپیک رو قفل کنین و یا از تاپیک برید و منتظر بمونین تا رسیدگی بشه سایت همیشه شلوغه طول میکشه تا بیایم تو تاپیکتون علاوه بر اون کاربر 4 کاربر دیگه هم خیلی بد توهین کرده بودن و اونا هم لغو شدن بعدم وقتی تاپیک زدین وقتی اومد تو تاپیکتون سریع قفل میکردین

سلام چرا بی دلیل بود من سقط داشتم چون بچه مشکل داشت و بیمارستان سقط کردم در مورد خونریزی و مراقبت ها ...

تاپیک سقط کلا ممنوعه ولی واسه سقط اکانت قدیمی رو لغو دائمی نمی کنیم