بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الکی به هیچ وجه نمیتونیم تعلیق کنیم واسه همین تعلیقهای با دلیل هم هزاربار باید پاسخگوی مسئولین سایت ...
سلام
چرا بی دلیل بود من سقط داشتم چون بچه مشکل داشت و بیمارستان سقط کردم در مورد خونریزی و مراقبت های بعدش تایپ زدم سوال کردم برام اخطار اومد که به دلیل تشویق به سقط تعلیق شدم
قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
طرف اومده منو خانوادمو ب فحش کشیده بی دلیل بعد بجای ایشون من باید تعلیق شم ادمم صبری داره هی جواب ند ...
برای این که تاپیک زدین و شما هم توهین کردین و باعث شدین خیلی ها هم بهش توهین کنن فقط همون یه نفر رو ببندم؟ نباید تاپیک میزدین و نباید جواب میدادین با اولین پست توهین همیشه گزارش بزنین بدون این که پستشو ریپلای کنین و تاپیک رو قفل کنین و یا از تاپیک برید و منتظر بمونین تا رسیدگی بشه سایت همیشه شلوغه طول میکشه تا بیایم تو تاپیکتون علاوه بر اون کاربر 4 کاربر دیگه هم خیلی بد توهین کرده بودن و اونا هم لغو شدن بعدم وقتی تاپیک زدین وقتی اومد تو تاپیکتون سریع قفل میکردین