2789
آقا یا باید مهریه رو بده و همسرش رو طلاق بده بعد به فکر ازدواج دوم باشه یا طلاق نده ولی آنقدر وقیح ه ...

وقتی یه عده خودشونو بی ارزش میکنن میرن سر زندگی یه ادم دیگه مردا هم اینطوری وقیح و پررو میشن که برن به صدنفر دیگه پیشنهاد بدن 

چون اگه این خانوم قبول نکنه صدها نفر دیگه هستن که راحت قبول کنن و برن وسط زندگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما خونه ای که 10 میلیارد می ارزه و پدرتون داده بهتون بعد از یک سال از ازدواجتون میزنید به نام همسرت ...

باز اون یک سال ازدواج کردا بوده واسمش تو شناسنامه همدیگست. 

شما که زورت میاد خونه رد به زن یک سالش بده پس چرا خودت هنوز ازدواج نکرده ماتم خونه ی اونو گرفتی و وقتیم اون گفته خونه رو میدن بهت مخالفتی نکردی؟ میگن در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته. خونه واسه زن اول چون فقط یک سال زنوشوهر بودن حرومه واسه شما حلال؟   بعدم مگه دخترای مردم مسخره شما واون اقان؟ خیای بیخود میکنید وقتی دلتون گیر همدیگست ،همو رد میکنید بعد میرید سراغ یکی دیگه بعد اونارو ول میکنید؟ شعور و عمر و زندگی و ارزوهای دختر پسرای مردم بازیچه ادمای الافی مثل شما و اون مردک نیست

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
ببین شوهر دوستم وکیله میگه تمام‌مردهایی که خودشون هزار کثافت کاری کردن فقط دنبال اینن به زنه تهمت ب ...

همین دیگه. دقیقا همینه. یه سناریوی تکراری و آشنا

مردا لجن و زنای پست فطرت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

با یکی در ارتباط بودم میگفت طلاق گرفتم گفتم علت طلاق چی بوده میگفت خاهر زنم خائن بود پس حتما زنمم خی ...

چ مسخره

عقل ندارن فکر میکنن طرف مثه خودشونه چرتوپرتا رو باور میکنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

زن اول چند ساله ول کرده و رفته و اقا اجازه ازدواج مجدد از دادگاه داره

اووه اووه دور این ادمو خط بکش تو رو خدا 

بعدا کندش درمیاد که دروغ بوده همه چی تازه اگرم راس باشه ببین .بکار کرده که زنه کلا ول کرده رفته  

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌