2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

1726 بازدید | 19 پست

سلام دوستان تروخدا بیاید یه نظر سنجی ساده س عکس دوتا بی بی چک گذاشتم ببینید به فاصله ۴۸ ساعت پر رنگ تر شده یا نه؟بالایی امروزه پایینی پریروز تروخدا رد نشید پریروز بتام خیلی پایین بود ۳۰ بود افسرده شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واضح، پر رنگتر شده.الکی استرس نگیر شاید لقاح دیرتر از تصور خودتونه

اره تا ۶ روز تاخیر هیچی نشون نمیداد ولی شد ۸ روز هاله انداخت با حساب خودم اواخر سیکل یعنی ۲۸ اینا لقاح گرفته

اره تا ۶ روز تاخیر هیچی نشون نمیداد ولی شد ۸ روز هاله انداخت با حساب خودم اواخر سیکل یعنی ۲۸ اینا لق ...

اره ممکنه.

من خودم حتی تخمک گذاریم اصلا طبق گفته کتابها و دکترا نیست.

دقیقا فردا اتمام خونریزی پریودیم هستش

مامانه خوشگلمون

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

بیشتر ببینید
میدونم باردارم بی بی چکمو تکرار کردم که ببینم بتا پیشرفت داره یانه ؟ ترسیدم از خارج رحمی و اینا

با بی بی چک نمیشه که فهمید 

برو ازمایشتو دوباره تکرار کن 

خارج از رحمی باشه شکم درد میگیره نترس کاملا نرمال بارداری