2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 19 پست
بعدچندماه اقدام باردار شدی چی مصرف کردی چه کارای موثر بوده

من سه ساله اقدامم دوتا سقط داشتم این بار بعد سه ماه باردار شدم هر روز یه دونه مولتی ویتامین میخوردم چون ضخامت رحمم کم بود استرادیول 10 تا هم خوردم روزی یه دونه قرص دگزامتازون چند تا از دوستامم فرستادم پیش همین دکتر خودم با دگزامتازون باردار شدن

با بی بی چک نمیشه که فهمید برو ازمایشتو دوباره تکرار کن خارج از رحمی باشه شکم درد میگیره نترس کاملا ...

ازمایشو که حتما میرم گذاشتم برا بعد تعطیلات چون خصوصی ازمایش دادم میخوام همون آزمایشگاه تکرار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ساله اقدامم دوتا سقط داشتم این بار بعد سه ماه باردار شدم هر روز یه دونه مولتی ویتامین میخوردم ...

انشالله بسلامتی به دنیا میاد برا منم دعا کن این ماه باردار بشم

بگو یا زینب بگو یا حسین