2777
2789
عنوان

طبیعیه دلشوره بگیرم یا نه

154 بازدید | 15 پست

من دلم یه مدته برای یکی تنگ شده

نمیتونمم پیام بدم

چون پیام آخر برای من بوده و میترسم فکر جالبی راجبم نکنه اگر الان پیام بدم

خودشم که فعلا نداده

الان ۲۰ روز از آخرین پیام میگذره

بهش فکر میکنم دلشوره میگیرم :/ یا بدنم عرق میکنه

نمیدونم چرا

خیلی هم کار دارم بیکار نیستم ولی باز تو روز تو فکرمه

طبیعیه؟ اه چه وضعیه 😑

منم البته بد عادت شدم کلا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنس مخالف یا هم جنس ؟؟؟

جنس مخالف دیگه :/

اگر هم جنس بوده که اوکی بود پیام میدادم. دلشوره نمیخواد دیگه یا دلتنگی عجیب😐😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
جنس مخالف دیگه :/اگر هم جنس بوده که اوکی بود پیام میدادم. دلشوره نمیخواد دیگه یا دلتنگی عجیب😐😂

عاشق شدی رفت ازش فاصله بگیر 

وگرنه کنترل احساسات برات سخت میشه 

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
عاشق شدی رفت ازش فاصله بگیر وگرنه کنترل احساسات برات سخت میشه

فاصله نمیشه همکلاسیمه🥲😂

عاشق که نه ولی چند ماهه ازش خوشم میاد خودش نمیدونه

دخبری یا پسر

اگه دختری حتما فاصله بگیر حداقل تو فضای مجازی 

چون دخترا بهتره قبل از عاشق شدن طرف رو خوب بشناسن 

وگرنه دیگه با احساسشون تصمیم میگیرن

ببین دختر من دانشجو بود با همکلاسیش  ۴ سال رابطه صمیمانه داشتند همسرم گفت این پسره میخواد تنهایی‌اش رو توشهر غریب با دختر من پر کنه  بعد تموم شدن درسش بره شهرشون  همه چی رو فراموش میکنه به دخترم میگفت حواست رو جمع کن دخترم فقط رابطه ی فیزیکی نداشت ولی احساساتش کاملا در گیر شد و دقیقا همون اتفاقی که پدرش گفته بود افتاد .... و دخترم به سختی خودش رو جمع و جور کرد 

اگه دختری حتما فاصله بگیر حداقل تو فضای مجازی چون دخترا بهتره قبل از عاشق شدن طرف رو خوب بشناسن وگرن ...

همین شناختی که ازش پیدا کردم تو مجازی بوده

چون تو حضوری کلا خیلی خشکیم 

البته تو مجازی هم رسمی هستیم

ولی خب تو حضوری ته ارتباط یه سلامه یا جزوه عکس گرفتن

خودم رو ندادم بهش

اونم سنگینه 

ببین دختر من دانشجو بود با همکلاسیش ۴ سال رابطه صمیمانه داشتند همسرم گفت این پسره میخواد تنهایی‌اش ...

چه بد

نه ما صمیمی نیستیم

شهر غریبم نیستیم شهر خودمونیم

ولی عجب نامردی بوده پسره

همین شناختی که ازش پیدا کردم تو مجازی بودهچون تو حضوری کلا خیلی خشکیم البته تو مجازی هم رسمی هستیمول ...

ببین دخترم مادرانه بهت میگم دکتر انوشه گفتند نود درصد ازدواج های دانشجویی به طلاق ختم میشه 

از یه دکتر دیگه هم شنیدم دختر و پسر تا سن ۲۵ سالگی ممکنه تغییر کنن ولی از سن ۲۵ سال به بالا به یه ثباتی میرسن بهتره موضوع در گیری احساستو جدی بگیری و خودتو قوی کنی