متاسفانه وسواس فکری و نشخوار فکری بدون دارو درمان نمیشه چون منشاش در اختلال شیمی مغز و کیرنده های عصبی هست.حداقل یه دوره باید دارو مصرف کنی حالا بعدش روانکاوی و روان درمانی کمک میکنه
سلام دکتر رسول کیانی. ولی قول نمیدم ارجاع نده روانپزشک که همزمان هم دارودرمانی شی هم روان درمانی.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دکتر رسول کیانی. ولی قول نمیدم ارجاع نده روانپزشک که همزمان هم دارودرمانی شی هم روان درمانی.
اگه زن میخوای دکتر معصومه حاتمی.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
متاسفانه وسواس فکری و نشخوار فکری بدون دارو درمان نمیشه چون منشاش در اختلال شیمی مغز و کیرنده های عص ...
یه دکتر خوب میخوام که فقط به دارو اکتفا نکنه من همسرم بسیار آدم مهربونی هستش ولی خیلی زود هم عصبی میشه این موضوع خیلی ناراحتش میکنه میخوام درمان بشه
من با ۱۰ تا روانشناس برخورد داشتم این دوتا خوب بودن. نمیگم بهتر از اینا نیست. صرفا تجربه ی من این دو نفره. هردوشون مرکز سیمین روان (جردن ونک) هستن. کیانی مرکز مشاوره خودشم هست که جنب حسینیه ارشاده. هرکدوم نزدیکته میتونی بری. این سیمین روان روانپزشکشم عالیه سومین روانپزشکمه از دوتا قبلیا بهتره