2777
2789
عنوان

لطفا دکتر روانشناس بهم معرفی کنید

395 بازدید | 11 پست

سلام یه دکتر که دارو درمانی نکنه. و کارش حرف نداشته باشه برا نشخوار فکری و عصبی بودن 

کسی که پیشش واقعا جواب گرفتین لطفا معرفی کنید 

سلام دکتر رسول کیانی. ولی قول نمیدم ارجاع نده روانپزشک که همزمان هم دارودرمانی شی هم روان درمانی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دکتر رسول کیانی. ولی قول نمیدم ارجاع نده روانپزشک که همزمان هم دارودرمانی شی هم روان درمانی.

اگه زن میخوای دکتر معصومه حاتمی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

کدوم شهری ؟

با دارو نباشه با هیچی درمان نمیشه جانم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
متاسفانه وسواس فکری و نشخوار فکری بدون دارو درمان نمیشه چون منشاش در اختلال شیمی مغز و کیرنده های عص ...

یه دکتر خوب می‌خوام که فقط به دارو اکتفا نکنه من همسرم بسیار آدم مهربونی هستش ولی خیلی زود هم عصبی میشه این موضوع خیلی ناراحتش می‌کنه می‌خوام درمان بشه

متاسفانه وسواس فکری و نشخوار فکری بدون دارو درمان نمیشه چون منشاش در اختلال شیمی مغز و کیرنده های عص ...

ممنون از راهنماییتون اگه دکتر خوب میشناسید تو  تهران لطفا معرفی کنید 

تهران هستم لطفا یه دکتر که کارش عالی باشه معرفی کنید

عزیزم من کرمانشاهیم دکتر خوب توی تهران نمیشناسم 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
زن یا مرد مهم نیست فقط کارش عالی باشه

من با ۱۰ تا روانشناس برخورد داشتم این دوتا خوب بودن. نمیگم بهتر از اینا نیست. صرفا تجربه ی من این دو نفره. هردوشون مرکز سیمین روان (جردن ونک) هستن. کیانی مرکز مشاوره خودشم هست که جنب حسینیه ارشاده. هرکدوم نزدیکته میتونی بری. این سیمین روان روانپزشکشم عالیه سومین روانپزشکمه از دوتا قبلیا بهتره