نه مغازه دار اتفاقاً خیلی با ادما خوبه رابطش هر جایی مهمونی نمیاد ببین شبای عزاداری حتی خسته هم باش ...
باز خوبه حداقل .شوهر من نه اهل جایی رفتنه نهددلش میخواد کسی بیاد .نه تنهایی میبرنم خونه بابام.وقتی هم که میاد اونجا لام تا کام حرف نمیزنه .انقد معذبه که بقیه هم معذب میشن
🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
اخه چرا بعد ۲۰سال زندگی باید با بحث و دعوا بهش یادآوری کنی زن داره فکر کردم تازه ازدواج کردی 😢
ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان
باز خوبه حداقل .شوهر من نه اهل جایی رفتنه نهددلش میخواد کسی بیاد .نه تنهایی میبرنم خونه بابام.وقتی ه ...
شوهر منم زیاد اهل حرف زدن نیست البته با اونایی دلش بخواد من از خانوادم دورم ۱۲سال متاهلم بقول بابام میگفت تو این ۱۲سال یه هفته نموندی رفتم نهایت ۳روز شده زنگ زده بیا دلم تنگ شده و فلان منم برگشتم جایی میرم غذا نمیخوره درست منم طاقتم نمیاد برمیگردم ولی خداروشکر در حد شوهر شما نیست ولی بعضی وقتا کاراش اذیتم می کنه منم تحمل نمیکنم قهر میکنم که اونم گلایه میکنه بخاطر بقیه همیشه بحث میکنیم خودمون که مشکلی نداریم با رفتن من البته کاری نداره میگه برو بمون هر جا میخواهی ولی از من نخواه البته بعضی جاها
ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان
من هنوز نخابیدم بشدت بی خابم شدم ماه اخر بارداریمه😭
ای جونم انشالله بسلامتی بغلش میگیری عریزم این روزا میگذره دیگه عادیه من دقیقاً از ۵ ماه هر ۳روز شاید دوسه ساعت میخوابیدم اونم نشسته دیسک کمر و گردن دارم بارداری های خیلی سختی داشتم