2777
2789
عنوان

کیا مثل من دیشب اصلا نخوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 86 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی با شوهرم بحث میکنیم بعدش خیلی‌ پشیمون میشم البته بحثای ما الکی همسرم جایی نمیاد من عصبی میشم ...

اون دختره خودش میدونه داداشت پول نداره چندسالشون دو طرف خودت متاهلی یا مجرد چندسالت 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
من نزدیک به ۳ ساله که هر روز ساعت ۶ یا ۷ میخوابم ساعت ۵ یا ۶ بعد از ظهر بلند میشممغزم داره چاییده می ...

چند روز بتونی روز نخوابی خوابتو تنظیم کن خواب شب خیلی‌ مهمه من بچه هام شب عادت دارن البته تو نوزادی تا ۳ سال بعدش خوب میشن خداروشکر تا ۴ یا ۵ بیدارن این‌قدر بی‌خوابی میکشم که نگم بعضی روزا مغزم کم میاره 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
اون دختره خودش میدونه داداشت پول نداره چندسالشون دو طرف خودت متاهلی یا مجرد چندسالت

اره میدونه داداشم ۳۲ اون ۲۹ ولی خب خیلیم ولخرجه انواع کلاسارو میره پولشو برادرم میده بهش

بحث نمیکنم شبا با خیال راحت میخوابه انکار نه انکار زن داره

چندساله متاهلی بچه هم داری 

چند روز بتونی روز نخوابی خوابتو تنظیم کن خواب شب خیلی‌ مهمه من بچه هام شب عادت دارن البته تو نوزادی ...

چی بگم والا

دارم بدبخت میشم 

همه زیرچشماشون سفید و صافه و صورتشون سفت و صاف

ولی من...

من از درد پریود بیدارم خدایا این چیه بهمون دادی 🥀

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
منم نخوابیدم چون همسرم ساعت ۷ باید بره ماشین ببره برا عزاداری دخترمم بی‌قراری میکرد منم نتونستم بخوا ...

ی لحظه فک کردم این کامنت رو من گذاشتم😪😪غیر اجتماعیه؟

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اره میدونه داداشم ۳۲ اون ۲۹ ولی خب خیلیم ولخرجه انواع کلاسارو میره پولشو برادرم میده بهش

هردوتاشون عاقل و بالغن گفتی کوچیکه فکر کردم ۱۸ سالش سنشون جوریه هر دوتا میتونن برا زندگیشون تصمیم بگیرن من الان ۲۹ ام دوتا بچه دارم بچه اولم اگه بود ۱۰ سالش بود میگم یعنی بهتره بقول تو بذارینشون به حال خودشون اگه هم همو اینقدر میخوان مسیر ازدواحشون براشون هموار کنین برن زیر یه سقف بعدش داداشت بایذ خودش با ولخرجیش کنار باید بچه نیست که بگین سرشو کلاه میذاره عزیزم 

نه مغازه دار اتفاقاً خیلی‌ با ادما خوبه رابطش هر جایی مهمونی نمیاد ببین شبای عزاداری حتی خسته هم باشه میاد مشکلی نداره کسی بیاد خونمون ولی با بعضیا سازگار نیست 

همسر توهم همینجوره 

2790
2778
2791
2779
2792