ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه شانس من خونه فامیلای خودش هم بزور باید بب مش .کلا ادم خیلی خیلی درونگراییه
اون دیگه دست خودشم نیست عزیزم شما سعی کنین برای بقیه توضیح بدین ولی شوهر من جایی بخواد میاد جایی نخواد نه خب طرفم من میرم ناراحت میشه برا همین سعی میکنم منم نرم
ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان
اون دیگه دست خودشم نیست عزیزم شما سعی کنین برای بقیه توضیح بدین ولی شوهر من جایی بخواد میاد جایی نخو ...
ببین باورت میشه من با همین شناخت باهاش ازدواج کردم و فک میکردم درست میشه .و بدون تعارف میتونم بگم یکی از بهترین مردای روزگاره .اما چیو به بقیه تو صیح بدم؟انقد زخم زبونومیزنن که نگو .مردم منتظرن یه نقطه ضعف ببینن تا بکوبند تو سرت
🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰