2777
2789
عنوان

دوستان

166 بازدید | 23 پست

دوستان سلام یکی تونی نی سایت بهم گفت که قرآن های  قدیمی روازخونتون دورکند من متاسفانه خوم  وسواس دارم باعث شد حتی دیگه نتونم به اون قرآن ها دست بزنم حالا شاید خیلی قدیمی هم نباشه هرقراتی توخونمونه بهش وسواس دارن گفت شاید اکه کسی مثلا برات کاری کرده باشه 

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرافاتی نباش هر کی هر چی میگه باور میکنی رو زندگیت تاثیرش میدی

عزیزم بخدا  دست خودم نیست ولی چون اون طرف اون حرف زد حالا حتی اطرافیانم هم نمیتونن به قرآن دست بزنن خودم دوربینم یابید کل دستمو بشورم

چرا دور کنیم:/؟ قرآن یه کتاب مقدسه مثلا چیکارش می‌خوان بکنن

ازوقتی اینو بهم گفت نه میتونم دست به قرآن بزنم یکی دست میزنه من استرس میگیرم

عزیزم بخدا دست خودم نیست ولی چون اون طرف اون حرف زد حالا حتی اطرافیانم هم نمیتونن به قرآن دست بزنن ...

چه حرفی زد 

غروبها لباس باز و بلند ارغوانی میپوشید. به لاله گوش هایش عطر می زد و منتظر هیچکس نبود...
الان یادم نیست فقط یادنه گفت قرآن های قدیمی روبنداز بیرون

حتی یادتم نیس واسه چی بعد میگی به این شدت به خاطر این قضیه به هم ریختی؟ الان منو و تمام هفت جدم کلی قرآن قدیمی خونمون داریم بلایی سرمون اومد؟ چرا تا هرکس کوچکترین حرفی زد ، بدون اینکه حتی پیگیری کنی حرفش درسته یا غلط تا این حد به هم میریزی؟

غروبها لباس باز و بلند ارغوانی میپوشید. به لاله گوش هایش عطر می زد و منتظر هیچکس نبود...
عزیزم بخدا دست خودم نیست ولی چون اون طرف اون حرف زد حالا حتی اطرافیانم هم نمیتونن به قرآن دست بزنن ...

این یه نوع بیماریه فکر کنم بهش میگن اضطراب یا وسواس فکری

مثل کسایی که به عدد خاص تو ذهنشون دارن مثلا فکر میکنن اگه چهار بار قفل خونه رو چک نکنن دزد میاد

سعی کن به این افکار پر و بال ندی تو نطفه از بینش ببر

اون قران رو هم اهدا کن به مسجد از ذهنت بره بیرون

حتی یادتم نیس واسه چی بعد میگی به این شدت به خاطر این قضیه به هم ریختی؟ الان منو و تمام هفت جدم کلی ...

عزیزدلم من وسواس دارم کافیه یکی ده سال پیش یه چیز بهم بگه الان یهو یادم میاد داغونم میکنه