2777
2789
عنوان

فال اينستا

19937 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

تا حالا از اين پيج هاي اينستا فال گرفتيد؟ قهوه و ...

ميدونم كلا چرت و پرته و زيازم اعتقاد ندارم ولي گروهاش اددم كردن خيلي شلوغ بوده و همه هي ميگن راضي بودم

بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد
سلام، /ادرسش رو میدید؟  من گرفتم درست نبوده.

منم تاحالا نگرفتم ولي چندتا پيج بهم معرفي كردن صرفا كامنت هاي مردم و اسكرين چت ديدم ، يكي هم گروه داشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گرفتم یه بار. سی تومن.

یه سریش درست بود یه سریش نه. 

البته چیزایی گفت که منو ناراحت کرد

دیگه دوباره گوش ندادم وویساشو تا بیشتر بررسی کنم درستی حرفاشو

اگه پول برات مهم نیس بگیر

من خیلی درمونده بودم و حالم بد بود پولشم برام زیاد بود تو یه حال بد تصمیم گرفتم بگیرم بعدش پشیمون شدم گفتم زیاد چیزی نگفتی و ...

از زور پولی که از دستم رفت

من گرفتم یه بار. سی تومن. یه سریش درست بود یه سریش نه.  البته چیزایی گفت که منو ناراحت کرد د ...

اره ايني كه ميگم گروه داشت هم ٣٠تومن بود ، ديگه حتما اون چيزايي كه درست بوده هم يه چيز عادي بوده

من از سال 92 تا الان  هرچی فال گرفتم با اینکه فال گیرای متبحری بودن راجع به یه نیت از شدنش میگن میشه ولی وعده ش نمیرسه. من زیاد و به فاصله فال گرفتم فال قهوه، ورق ، چای، آینه اینجور فال ها که از روی نقش های که میفته و یا کارت هایی که میندازن به جواب میرسن. اما  برام در نیومده. عجیبه چرا. میدونم وعده ها تقریبیه ولی چرا نمیشه برای من. موندم متحیر!

"شنیده ام که بهشـت آن کـسی توانـد یـافت / کـه آرزو برسـاند به آرزومـندی"
من از سال 92 تا الان  هرچی فال گرفتم با اینکه فال گیرای متبحری بودن راجع به یه نیت از شدنش میگن ...

اصن فال قهوه شون تو ذهنم جا نميشه يعني خودش قهوه رو ميخوره بعد چپه ش ميكنه فال تو رو ميگه  

بعضی ها خودشون میخورن ولی یه خانمی که خیلی کارش درسته، گفت بهم که قبلا میخورده ولی حالا دیگه نه. قهوه ی غلیظ درست میکنه کمی میریزه تویه فنجون و برمیگردونه.

بعضی ها خودشون میخورن ولی یه خانمی که خیلی کارش درسته، گفت بهم که قبلا میخورده ولی حالا دیگه نه. قهو ...

ميتونن قهوه هم درست نكنن حتي و عكس يه فنجون رو به صد نفر نشون بدن

ميتونن قهوه هم درست نكنن حتي و عكس يه فنجون رو به صد نفر نشون بدن

بله ممکنه. ولی اگر وجدان داشته باشن اینکار رو نمیکنن.

اون خانمی که برای من فال گرفت. تک نیت که زد مثبت شد و انقدر شکلک جالب و بامزه ای بود که برام عکسش رو فرستاد و تویه پیجش در اینستاگرام گذاشت. 

من تو یه پیج فال گرفتم خیلی فالشون عالی بود قیمتاش درحد۵ و ۱۵ تومنه فقط پیج دارن انگار

خیلی جاها فال گرفتم هیچ پیجی مثل ایشون نبود ای دی اینستاشون میزارم خواستید بهش پیام بدین

Fal_arzan31

با یکبار فال گرفتن مشتری ثابت ما خواهید شد

فالگیر حرفه ای انواع فال 》قهوه 》فال تاروت》فال اوراکل احساسی فرشتگان》فال چای 》فال پاسور لنورماند》فال ورق پاسور 》فال دارچین 》فال اینه و احضار موکل 》فال شمع شمع 》فال شمع آب شده》 فال ترکیبی 》فال احساسی ازدواجی》 فال قران 》 به صورت کامل و حرفه ای با سالها تجربه در فال در خدمت شما هستیم

با حرفه ای ها فال را تجربه کنید

۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹

از اینستاگرام  و تلگرام رضایت مشتریهای مارا ببینید  falgirghahvee@

تنها کافیست که شماره ما را سیو کنید تا واریزی ها و فیلم فال و رضایت مشتری های مارا ببینید 

فرشته ۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹

همچنین انجام کلیه طلسمات یهودی و مسلمان بهترین دعا نویسی صبی و جهود با تضمین و نتیجه گیری کمتر مدت زمان چهل روز