2777
2789

اومدیم نذری حلیم کل فامیلا جمعن.من خیلی وقته با فامیلای بابام رفت و آمد ندارم چون بیشعورن بعد دخترم داشت یکی از بچه‌های فامیلو صدا میزد یه دفعه عروس عمم برگشت بهش گفت ای بابا دهنتو ببند.بعد نگاه من کرد منم با عصبانیت و چشم غره نگاش کردم.قیافمو دید شروع کرد خندیدن و مسخره بازی که یعنی شوخی کردم.حالا برم سر تا پاشو قهوه‌ای کنم؟من چون خیلی وقته اینا رو ندیدم نخواستم بعد چندسال نیومده دعوا راه بندازم ولی الان خیلی پشیمونم موند تو دلم

نه همون حرکتت اوکی بود ولی دیگه بچتو نبر تو جمعشون لطفا

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون نگاهت کافیه چون حسابی به خودش اومده

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 

نه همون حرکتت کافی بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه همون حرکتت اوکی بود ولی دیگه بچتو نبر تو جمعشون لطفا

اصلا اولین بارشونه دارن دخترمو میبینن من چندساله قطع رابطم.الانم بخاطر بابام اومدم ولی به گوشش میرسونم موقع رفتن

اصلا اولین بارشونه دارن دخترمو میبینن من چندساله قطع رابطم.الانم بخاطر بابام اومدم ولی به گوشش میرسو ...

کارت درسته عزیزم 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙