2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این پسر چیه

100 بازدید | 13 پست

سنش نزدیک ۳۰ ، کار داره خونه و ماشین هم داره و ماشین با پول خودش خریده باباش پولداره و خانواده خوبی داره فقط باباش بخاطر اینکه اون اول ازدواجش اجباری بوده زن دوم گرفته 

خوش استایل و خوش تیپه و دوستای صمیمی داره باهاشون تعطیلات مسافرت میره ، توی هیئت هم شرکت میکنه و جوری ک شنیدم خیلی با خداس نماز عقب افتاده نداره از بچگی عادت کرده 

فقط ظاهرش مغرور میزنه یا توی بیوش کنار اسمش این علامت گذاشته 💸 و نوشته there is nothing in it  که اصطلاح به معنی چیزی که بهتون گفتن حقیقت نداره یا حقیقت نداشتن چیزی یا اصطلاحا قهوه ای که چیزی نداره مثل شکر یا شیر 

زن اول طلاق داده دیگه؟

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن اول طلاق داده دیگه؟

نه زن اولش که مادر این بنده خداس نتونست طلاق بگیره یجورایی بعد کلی دعوا و دادگاه توافق کردن چند روز پیش اینا باشه چند روز پیش اون زنش

نه زن اولش که مادر این بنده خداس نتونست طلاق بگیره یجورایی بعد کلی دعوا و دادگاه توافق کردن چند روز ...

بنظرم بیخیالش شو

الان که پسرش مردی شده شرایطشو داره طفلک

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

البته بگم توی منطقه ما طلاق چیز جا افتاده ای نیست

خب پس دیگه واقعا ولش کن

بیخیال پسره شم ؟ بچه کوچیک داره هنوز مامانش ی پسر دبستانی

اره بیخیالش شو چون طلاقم تو شهرتون رواج نیست که بعدا مثله باباش شد راحت جدا شی

اینا همه بهونست اون بچه از چنین پدری جداشه که بهتره

یعنی میگی بخاطر پدرش ؟

دقیقا بخاطره پدرش 

این پسره همون پدرها

ولی هم خودش هم خواهرش هنوز با باباشون قهرن یعنی میشه مثل باباش باشه؟

پسر کو ندارد نشان از پدر

اگه قهرشون واقعی بود که تا دستشون رفت تو جیب خودشون مادرشونو نجات میدادن