الان ۱۵ روزشه شیر خودمو که همین که میخوره بالا میاره یعنی اصلا قورت نمیده که بگم به خاطر رفلکس شیر خشک رو هم شیشه رو نمیگیره کلا حالشو بهم خورده میکنه شوهرم میگه خودت باید بهش شیر بدی خودمم موافقم باهاش ولی وقتی نمیخوره چکار کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بلد نیست سینه رو بگیره برا شیشه هم اینجوری میکنه فقط باید مدل شیشه و نوع شیرخشک رو عوض کنی بچه ی خواهرشوهرم اینجوری بود آخرش فقط با یه شیشه خشک و شیر خشک آلمانی خیلی گرون دهن گرفت و خورد
پیاز و سیر و چیز هایی که شیرو بد بو و بدمزه میکنه نخور و اینکه ممکنه لازم باشه لبنیات مصرف نکنی حتما با متخصص اطفال مشورت کن منم همین مشکلو داشتم تا ۴ ماهگی بچم کلا دکتر لبنیات و محصولات حیوانی جز گوشت رو ممنوع کرد و بچم خوب شد شیر میخورد و بالا نمیاورد
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
مدل شیر خوردنش روهم عوض کن و بلافاصله صاف نگیرش بعد شیر یکمی صبر کن بعد اروغ بگیر
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
من خودم از سیر و پیاز متنفرم و سیر که اصلا پیام خیلی کم میخورم
اکثرا از تغذیه مادره عزیزم من خودم مثل شما بودم ولی بازم با دکتر نی نی تون مشورت کنین