2777
2789

تو اینستا ویدئوهاشونو میبینم کیسه کیسه پر میکنن میذارن فریزر شیر مادر😐

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغذیه مناسبسلامتی

منم تغذیه سالم دارم شیرم کم شده

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

حالا چیزی که برا من عجیبه اینه که من چند بار رفتم ترکیه میبینم همه دخترا لاغر سینه ها بزرگ خیلی برام عجیبه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

کیسه کیسهیا للعجب

آره یه کیسه های مخصوص شیر مادر هست 

کیسه کیسهیا للعجب

آره یه کیسه های مخصوص شیر مادر هست 

حالا چیزی که برا من عجیبه اینه که من چند بار رفتم ترکیه میبینم همه دخترا لاغر سینه ها بزرگ خیلی برام ...

تو ايرانم خيليا اينطورن 

ولي كلا ژن ايرانيا خوب نيست تناسب تومون كمه، نميدونم مال اين ازدواجهاي فاميلي بوده يا چي ولي هم مريضي تومون زياده هم استخوان بندي خا مشكل داره هم قوت بدن هامون كمه ... البته كه كيفيت غذاهامون هم پايينه حتي ميوه ها 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
تو ايرانم خيليا اينطورن ولي كلا ژن ايرانيا خوب نيست تناسب تومون كمه، نميدونم مال اين ازدواجهاي فاميل ...

به خدا اونا همشون غذاهاشون چربه اما چه بدنی دارن حتی زایمانم میکنن اتفاقی نمیفته انگار صیغلشون دادن عجب ژنی دارن

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

به خدا اونا همشون غذاهاشون چربه اما چه بدنی دارن حتی زایمانم میکنن اتفاقی نمیفته انگار صیغلشون دادن ...

زناي ترك به خصوص بدنهاي سلامتي دارن ، ژن واقعا نقش داره 

به خدا اونا همشون غذاهاشون چربه اما چه بدنی دارن حتی زایمانم میکنن اتفاقی نمیفته انگار صیغلشون دادن ...

البته يه موردي رو هم بگم من حالا تركيه رو نميدونم ولي تو خيلي از كشوراي خارجي و سطح اول ، بچه ها ورزش حرفه اي دارن تو مدارس، يعني از شنا گرفته تا ژيمناستيك رو از خود مدارس شروع ميكنن ... اونوقت مال ما زنگ ورزش ميرفتيم راه ميرفتيم ، يا نهايتا دو تا حركت با توپ بهمون ياد ميدادن و تمام ! يعني اوني كه پدر مادر فكر نبود يا بودجه اش نبود كه باشگاه خارج از مدرسه بره الان به چهل سال نرسبده زانو درد و كمردرد و سياتيك و اينا دچاره! ولي مثلا خانم ٥٠ ساله خارجي پاشو ١٨٠ دوجه باز ميكنه و يا پشتك ميزنه و تازه فرد عادي هست