2777
2789
عنوان

طرز کار با لباسشویی رو بگید

1036 بازدید | 43 پست

لباسشویی گرفتم بلد نیستم چیکار کنم لطفا هر چی در مورد کار با لباسشویی میدونید که ممکنه به دردم بخوره بگید 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خب چی بگیم مگه دفترچه نداره

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر لباس شویی متفاوته ،، چرا دفترچش رو نمیخونی؟,,,,

چیزی خیلی مهمه سه ماه ی بار فیلترش رو تمیز کن و ۶ماه ی بار پودر مخصوص شستوشو  ماشین رو بخر و داخل دیگ و واشر بریز 

و برنامه مخصوص رو بزن تا بشوره

نه نو نیست تا الانم استفاده نکردم الان درش قفل شده هر چی دکمه میزنم باز نمیشه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

دفترچه از صفحه کیبورد عکس بگیر بزن گوگل بهت میگهیا عکس بذار بگم‌بهت بدون عکس نمیتونم

عکس لباسشویی بذارم؟ دفترچه ش ندارم

دکمه آن رو بزن . بعد بذار رو برنامه دلخواه . معمولا همون ۵۴ دقیقه یا ۳۰ دقیقه بسه . بعد دکمه شروع رو بزن. جاپودری هم یک الی یک و نیم پیمونه مایع بریز. لباس هم تا حدی بریز که یک چارک از بالا هواخوری داشته باشه 

کلا روشن خاموششم بلد نیستم روشنش کردم الان قفل شده درب 😢

لباسارو تا نکنی بزاری لباسویی😅

من دفعه اول لباسارو تا کرده گذاشتم تو لباسشویی البته ۱۰ سالم بود قشنگ تا کردم گذاشتم🤣

لباس زیر های فنر دار رو حتما تو یه کیسه پارچه ای بزار مکنه فنرش در بیاد گیر کنه حتما سنجاق سینه اینا رو در بیار جیبارم چک کن چیزی به لاستیکای لباسشویی گیر نکنه زود به زود هم لاستیکارو تمیر کن جرم بگیره خیلی سخته 

از نمایندگی مگه وصل نکردن؟ باید یاد میدادن 

عکس لباسشویی بذارم؟ دفترچه ش ندارم

بزار 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
کلا روشن خاموششم بلد نیستم روشنش کردم الان قفل شده درب 😢

خب تایم داره الان 

کار میکنه و میچرخه؟