همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکمه آن رو بزن . بعد بذار رو برنامه دلخواه . معمولا همون ۵۴ دقیقه یا ۳۰ دقیقه بسه . بعد دکمه شروع رو بزن. جاپودری هم یک الی یک و نیم پیمونه مایع بریز. لباس هم تا حدی بریز که یک چارک از بالا هواخوری داشته باشه
من دفعه اول لباسارو تا کرده گذاشتم تو لباسشویی البته ۱۰ سالم بود قشنگ تا کردم گذاشتم🤣
لباس زیر های فنر دار رو حتما تو یه کیسه پارچه ای بزار مکنه فنرش در بیاد گیر کنه حتما سنجاق سینه اینا رو در بیار جیبارم چک کن چیزی به لاستیکای لباسشویی گیر نکنه زود به زود هم لاستیکارو تمیر کن جرم بگیره خیلی سخته
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
کلا روشن خاموششم بلد نیستم روشنش کردم الان قفل شده درب 😢
خب تایم داره الان
کار میکنه و میچرخه؟