2777
2789
عنوان

طرز کار با لباسشویی رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 43 پست

همونکه براتون نصب کرد میگه بهتون دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونکه براتون نصب کرد میگه بهتون دیگه

اون نصاب اومد تو چند دقیقه نصب کرد رفت دو سه تا توضیح سریع داد که هیچی نفهمیدم یکی از شلنگ های پشت لباسشویی رو هم انداخته کف اشپزخونه گفت لازم نیست 

الان اب تخلیه نمیشه بو گرفته

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اون شلنگ تخلیه است دیگه

خب پس خدا لعنتش کنه چرا شلنگ رو انداخته دور پس چجوری تخلیه بشه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خب پس خدا لعنتش کنه چرا شلنگ رو انداخته دور پس چجوری تخلیه بشه

شاید شلنگ تخلیه نیس خب 

پشت لباسشویی نگا کن ببین دوتا شلنگ وصله به لباسشویی یه یدونه احتمالا شلنگ یدونه از شیر هارو باز کرده با یه شیر وصله

اون نصاب اومد تو چند دقیقه نصب کرد رفت دو سه تا توضیح سریع داد که هیچی نفهمیدم یکی از شلنگ های پشت ل ...

عزیزم من زدم گوگل طرز کار با ماشین لباس شویی آبسال آورد نتونستم اسکرین شات بذارم سرچ کن گوگل خیلی در موردش توضیح داده

هی نفسی میاد و میگاد🙃

https://www.aparat.com/v/q12ig4m

اینو فشار بده تا باز بشه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
شاید شلنگ تخلیه نیس خب پشت لباسشویی نگا کن ببین دوتا شلنگ وصله به لباسشویی یه یدونه احتمالا شلنگ یدو ...

زنگ زدم الان نصاب جواب نداد 

پیام فرستادم ببینم چیکار کنم اینجوری که نمیشه با پارچ بردارم تخلیه کنم بو گرفته

اسی من مدل ماشینتو زدم گوگل آورد خیلی کامل توضیح داده فقط نمیتونم اسکرین شات بذارم تو سایت سرچ کن گو ...

باید چی بزنم گوگل سرچ کنم اخه چند مدل ابسال هست