2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اس ام اس میدن...یا زنگ میزنن یا هر دو یا تو سایت مای مدیو میزارن

خیلی ممنون، کدوم قسمت مای مدیو؟رفتم چیزی دربارش پیدا نکردم نمیدونم کجاست اگه باشه

انقدر استرس دارم اصلا خبری از گزینشم نیست

خیلی ممنون، کدوم قسمت مای مدیو؟رفتم چیزی دربارش پیدا نکردم نمیدونم کجاست اگه باشهانقدر استرس دارم اص ...

همون قسمت نوبت های فعال حالا برای شما که فرهنگیان هستی هنوز زوده فامیلیت چیه؟اول حرف فامیلیت باشه مثلا الف زودتر از کسی که مثلا اول حرف فامیلیش سین هست میره مصاحبه

همون قسمت نوبت های فعال حالا برای شما که فرهنگیان هستی هنوز زوده فامیلیت چیه؟اول حرف فامیلیت باشه مث ...

من حرف اول فامیلیم ص بعد تخصصیم ۳۰ تیره یه روز قبلشم معاینه ولی هنوز گزینش نشدم و خبری ندارم استانم گیلانه سایتشم نگاه میکنم چیزی درباره گزینش نگفته

من حرف اول فامیلیم ص بعد تخصصیم ۳۰ تیره یه روز قبلشم معاینه ولی هنوز گزینش نشدم و خبری ندارم استانم ...

تحویل مدارکتون 30 تیر هست که همون جا هم معاینه پزشکی میشی بعد ارزیابی تکمیلی بعد گزینش یا اول گزینشه بعد ارزیابی تکمیلی

تحویل مدارکتون 30 تیر هست که همون جا هم معاینه پزشکی میشی بعد ارزیابی تکمیلی بعد گزینش یا اول گزینشه ...

اخه تو سایت استانمون گفتن همه واسه معاینه، یه روز قبل مصاحبه به فلان آدرس برن

یعنی مشخص نیست؟ ممکنه اول ارزیابی تکمیلی باشه بعد گزینش؟

نباید اول گزینش شد؟تو مای مدیو هم نوبت رو ندیدم نبود انگار

میترسم نوبتم شده باشه جایی یا تو سایتی گفته باشن من خبر نداشته باشم

اخه تو سایت استانمون گفتن همه واسه معاینه، یه روز قبل مصاحبه به فلان آدرس برنیعنی مشخص نیست؟ ممکنه ا ...

آها پس شما یه جای مشخص برای معاینه میرید تحویل مدارک ندارید؟نترس بهت خبر میدن یا اس ام اس هست یا زنگ میزنن