2777
2789

این زنداداشم خیلی کثیفه

عقد قبلیمو به هم زد از بس حرف برد و آورد 

دائم به همسر قبلیم و مادر شوهرم زنگ میزد از من غیبت میکرد

واقعا به شدت ازش بدم میاد و حالم به هم میخوره

الان من نامزد کردم دوباره به نامزدم گفتم تا این اینجاست خونمون نیا میترسم باز بهم زخم بزنه 

کاش عقد کرده بودم خودم هم میرفتم قیافه‌ی نحسشو نمی‌دیدم

بگید چطور باهاش برخورد کنم حالم ازش به هم میخوره 

معلوم نیست با اینکارایی که کرده میاد اینجا چیکار آخه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراتحمل میکنی صادقانه بگو بخاطر کارایی که کرده دوست نداری ارتباط داشته باشین

خب میان خونه‌ی مامان بابام 

مامان و بابام طرفدارم‌نیستن و می‌خوان‌باهاش رفت و آمد کنن

مطلقا باهاش حرف نزن 

در حد سلام خوش آمدید 

خداحافظ

سوال پرسید مبهم جواب بده یا بگو چطور مگه ؟

لباس رسمی بپوش و باهاش راحت نباش که احساس راحتی نکنه 

نذار سر کابینت و اجاق گاز و کلا آشپزخونه بره

خواست بره بگو چیزی میخواین براتون بیارم 

تو اتاق خوابت راهش نده 

کاری که خیلی از عروس ها توصیه می‌کنند در رابطه با خانواده شوهر رو روی عروس تون پیاده کن 

رک و روراست و جدی بندازش بیرون

شماره مادرشو گیر بیار گو بیاد دخترشو جمع کنه

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

مامانم فقط میگه بسپر به خدا میخواد باهاش رفت و آمد کنه

خدا عقل داده 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

اسی من تایپیک های شمارو دنبال میکنم ، سعی کن کمتر به حرف دوستان نی نی سایت که میگن طلاق ، دعوا ، قهر ، دشمنی با مادر شوهر یا عروس و ...گوش بدی . ببخشید اما من همش حس میکنم دوستان نی نی سایت و زود باوری شما زندگیتون خراب کردن نه عروس ، شاید چیزی بوده و من ندیدم اما چون از قبل میشناسمتون اینو گفتم.انشالله خیلی خوشبخت بشی تا کسی نتونه تویه زندگیتون دخالت کنه

مامانم فقط میگه بسپر به خدا میخواد باهاش رفت و آمد کنه

عین عروس ما 

همه توهینی به من و مامانم کرد 

همه تهمتی به من زد که امیدوارم بدترش سرش بیاد

تهش هم با گستاخی تمام بی هیچ معذرت خواهی میاد اینجا

تقصیر مادرمون هست که عروس هاره

مادر بزرگم بی حد و اندازه ب عروس محبت میونه به وقتش هم پاره ش میکنه

عروس جرأت نداره یک هزارم از کارهای عروسمون رو کنه