2777
2789
عنوان

دندانپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 80 پست
میشه اشتباه کنه؟ میشه برای اینکه ما نترسیم ازش بخواییم بی حسی بیشتری بزنه؟

بی حسی تا یه حدی باید تزریق بشه، بستگی به نوع و مقدار زمان پروسه و اینکه کجای فک و کدوم دندان هست و عوامل دیگه داره

به دندانپزشکتون بگین که من در رابطه با این موضوع استرس دارم امکان داره به من این اطمینان رو بدین که کامل بی حس شده اون قسمت یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید به صورت کلینیکی چک بشه، اما احتمالا شما استرس دارین یا خیلی عصبی هستین در هر صورت به هر دلیلی د ...

مرسی عزیزم .دیروز دندونپزشکی بودم گفت عقلتو بکش.ولی من نمیدونم دقیقا کدوم دندونم درد میکنه!عقلم پوسیده است ولی کل فک بالا و پایین درد میکنه.بعد از چند روز عصبی شدن این شکلی شدم😭

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم. هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر،رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
علتش چیه بعضیا دندونشون بی حس نمیشه

علت های زیادی می‌تونه داشته باشه،

کشیدن سیگار و نیکوتین زیاد

استفاده زیاد از نوشیدنی های الکلی

مصرف داروهای کدئین دار مثل استامینوفن کدئین 

تزریق نادرست توسط دندانپزشک 

و ...

ببخشید اینو میپرسم ، دندونپزشکی که کارشو خوب بلد باشه از کجا پیدا کنم؟

با نام و یاد خدا 😅

معمولاً سعی کنید پیش دندانپزشکی که از دانشگاه های خوب فارق‌التحصیل شدن برید

مثل دانشگاه شهید بهشتی 

دانشگاه تهران

و دانشگاه های معتبر دیگه 

یعنی بهش شک نکنم؟🥲 مطمئن باشم اشتباه نمیکنه؟

اگر در حین پروسه هیچ دردی رو تجربه نکردین یعنی کاملآ بی حس شدین 

اما گاهی اوقات هم به علت عفونت های زیاد، به طور کامل بی حس نمیشه که در این صورت برای شما آنتی‌بیوتیک تجویز میشه، و بعد از دو الی چهار روز دوبار مجدداً مراجعه می‌کنید به دندانپزشکی 

اگر در حین پروسه هیچ دردی رو تجربه نکردین یعنی کاملآ بی حس شدین اما گاهی اوقات هم به علت عفونت های ز ...

اصلا تا حالا سابقه داشته تو دندونپزشکی مته بره رو عصبی که حس داره؟🥲 این فکر خیلی رو اعصابمه

مرسی عزیزم .دیروز دندونپزشکی بودم گفت عقلتو بکش.ولی من نمیدونم دقیقا کدوم دندونم درد میکنه!عقلم پوسی ...

دندان عقل به عصب اصلی که اسمش (انفریور الویولار) هست، خیلی نزدیکه برای همین کل فک درد میگیره 

بعد از کشیدن راحت میشین به امید خدا