ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
منم مواظبم اما خوب ديگه بعضي مواقع ميشه ، يا تو خلوت خواهر زادمو ميزنه بعد اونم بچه يه دفاع كنه انقد ...
اخی.ما که همش مجبوریم خواهرزادمو دعوا کنیم بخاطر برادرزاده که یه وقت داداشم بهش برنخوره😊البته قبلش با خوارزادم هماهنگ میکنم دعوات کردم ناراحت نشو.البته من خواهرزاده های بزرگ هم دارم اونا که کلا یه عشق دیگن.😍
اخی.ما که همش مجبوریم خواهرزادمو دعوا کنیم بخاطر برادرزاده که یه وقت داداشم بهش برنخوره😊البته قبلش ...
من به خواهر زادم يه سري سياست ياد دادم، چون خيلي اذيت ميشد ،مثلا اهل چغولي كردن نيست به قول معروف يا كتك بخوره گريه كنه اون تو خلوت ميزنه بعد يه انگشت بخوره فرت گريه من ياد دادم كتك زد بياد به داداشم بگه كه بچش اينو زده و گفتم گريه كنه ،شيطان شدم اما جواب داد
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
ماشالا ،هر دو زيبا،دختر موفرفري موقع شونه گريه نميكنه
جدي دو قلو هستن اصلا نمياد بهشون و چقدر مظلوم ميزنن