مامی_دایان مدیر عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 846 عنوان عکس بازی | مشاهده متن کامل بحث + 1820 بازدید | 115 پست سایت سوت و کوره مجبور شدم خودم تایپیک جنحالی بزنم😆تا 4 باید بیدار باشم بیاین تروخدا یکم جنجالش و ببرین بالا من خوابم بپره.از هرچی دوست دارین عکس بذارین لباس عروستون تاج عروستون مبل خونتون گوشیتون تلوزیون یخچال چه میدونم هر چی دم دستتون بود.هرچی دوست داشتین 1396/06/13 | 02:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیماا عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 3976 عمه شدن هم خوبه اما خوب من با خواهر زاده هام راحتم برادر زادم كمي لوسه وو ابرو بر اگه دسته زن داداشه منم باشه لوس میشن 😩😩😩 Don’t believe your sense of first meeting never.
سما1277 عضویت: 1395/11/25 تعداد پست: 6296 خاله بودن خیلی خوبه حس نابیه مخصوصا وقتی مجردی خاله شی.یجور دیگه خاله ای. دقیقا خواهرام با بچه های من خاله شدن وقتی مجرد بودنالان مادر شدن هردو ولی میگن شدت عشقی که به بچه های تورو داشتیم و به بچه خودمون نداریم فقط جنس دوست داشتنش فرق دارهو واقعا یه عشق بی حد داشتن و بچه هامم اول مامانمو خاله هاشون تو دنیا از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
مامی_دایان مدیر استارتر عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 846 دقیقا خواهرام با بچه های من خاله شدن وقتی مجرد بودن الان مادر شدن هردو ولی میگن شدت عشقی که به بچه ... دقیقا افرین راست میگن منم همین بودم حسی که به خواهرزاده هام داشتم یجور خاص بود طول کشید اون حس و به بچم پیدا کنم.
درسا44 عضویت: 1394/08/04 تعداد پست: 20257 عکس دخملم بود.مو فرفریه😍 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
مامی_دایان مدیر استارتر عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 846 خواهرزاده برادر زااه هر دو عزیزن ولی منم با خواهرزاده هام راحتترم چون انگار بجه خودتن هر رفتاری میتونی داشته باشی ولی برادرزاده سخته نمیشه همیش باید تو معذوریت باشی این نطر منه البته
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 45872 خوب جنس دوست داشتنش فرق داره جداست نميشه مقايسه كرد، من دبيرستان بودم خواهر زاده اولم بدنيا اومد ، الانم برام يه چيز جداست جونمو ميدم براشون خواهرم بعضي وقتا دعوام ميكنه ميگه انقد باج نده به اينا جديدا با من تنها بخان بيان بيرون نميزاره ميگه خودمم بيام تو خودتو ور شكست ميكني البته فقط مادي نيست او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 45872 ایشون هم گل پسرمن هستن ماشالا شومبوس گومبولي او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟