2821
2789
عنوان

قانون جذب❗

205 بازدید | 23 پست

بهش اعتقاد دارید؟ تا حالا تجربه داشتین که عمل کنه براتون؟

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بله

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بله

جدی ؟ سر چی بود ؟ واقعا همون شد که میخواستی؟

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خرافاتی بیش نیست وقتت رو طلف نکن

چرا؟من خودم خیلی اعتقاد دارم بهش و هروی خواستم دقیقا همونی شده که میخواستم . کتاب راز رو حتما بخون

چگونگی روند فریب مردم، توسط مروجان قانون جذب

بیکاری و نرسیدن به آرزوهای شغلی، خانوادگی و... این روزها مشکل خیلی از مردم عصر ما می‌باشد. ما در عصر مصرف‎‌گرایی هستیم و آرزوهای طولانی و غیرمتناسب با توانایی و ظرفیت‌های خود می‌خواهیم. ناکامی‌ها هم طبیعی است. تصور کنید در یک محیط مثلاً ما 100 شغل با موقعیت اجتماعی و مالی و... عالی داریم، 2 هزار نفر هم حداقل جویای کار داریم که تقریباً همه می‌خواهند یکی از آن افرادی باشند که یکی از آن 100 شغل را به دست می‌آورد؛ در هر صورت از هر 20 نفر، فقط یک نفر می‌تواند موفق به کسب آن شغل شود و بقیه علی‌رغم میل باطنی از کسب این شغل کنار گذاشته می‌شوند.

برخی با پذیرش این شکست، دنبال فعالیت دیگری می‌روند و یا اولویت‌های ارزشی و انتخابی خود را ارزشمند دانسته و با ملاک‌های دنیایی و مادی به انتخاب شغل نگاه نمی‌کنند؛ اگر جزو این 100 نفر بودند خوب بود، اما اگر نبودند دنبال مسیر دیگری می‌روند. بعد این شکست، برخی از افراد برای رسیدن به خواسته‌های خود به جای یک شغل، در دو شغل یا چند شغل مشغول فعالیت می‌شوند. در برخی موارد هم زن و شوهر هر دو سرکار می‌روند تا به آن ایده‌آل مالی و... برسند. برخی سعی در زندگی با قناعت و لذت بردن از داشته‌ها دارند. برخی شانس خود را در مسیرهای دیگر امتحان می‌کنند.

🖇️mafaz.ir/?p=64455

@erfanhay_nozohor

جدی ؟ سر چی بود ؟ واقعا همون شد که میخواستی؟

اره.ببین بیشتر تو مسائل بد برام کار میکنه .مثلا میبینی یهو استرس میگیرم ک نکنه الان ک اینجام فلان شخص ببینتم بعد بره بگه ب مامانم ک رفتم فلان جا .دقیقا همون فرد رو دیدم اونم منو دید اصلا خودمم برگام ریخت اینا همش از تلقین میاد از بس الکی استرس گرفتم ک نکنه بیفته افتاد بیشتر اتفاقات بدو جذب میکنم

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اره.ببین بیشتر تو مسائل بد برام کار میکنه .مثلا میبینی یهو استرس میگیرم ک نکنه الان ک اینجام فلان شخ ...

من هرچیزی که تصویر سازی میکنم واسم اتفاق میوفته ، مثلا دقیقا تو فلان خیابون وقتی فلان ماشین رد شد فلانیو ببینم دقیقااا اتفاق میوفته .

نه

چرا؟

آره ولی من بهش نمیگم قانون جذب ، همون شکرگذاری و ایمان به خداس ، من خونه خواستم یه هفته بعد اتفاق افتاد ، ماشین خواستم بازم دو هفته بعد اتفاق افتاد ، بچه دختر خواستم دو ماه بعد که الان باردارم و دختره😂😁 ولی قانون خودشو داره حسابی تحقیق کن مخصوصا شکرگذاری کتبی عالیه