2777
2789
عنوان

قانون جذب❗

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست
من هرچیزی که تصویر سازی میکنم واسم اتفاق میوفته ، مثلا دقیقا تو فلان خیابون وقتی فلان ماشین رد شد فل ...

منم همینطور .بببین ما فقط قدرت تلقینمون زیاده .تلقین خیلی قدرتمنده چ تو چیزای خوب چ تو چیزای بد معجزه میکنه .یعنی تو اگه تو ی چیزی ب خودت باور شدیدی داشته باشی قطعا برات اتفاق میفته

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
چرا؟

جهان خودمون پیچیده است و کسی نمیدونه چطوری چیده شده و اداره میشه فقط خود خدا میدونه

حالا هرکسی هم با هر روشی داره ب نفع خودش کار میکنه بقیه هم باور میکنن

اینکه فکر کنی همه نتایج با قانون جذب قراره زیرو رو بشه خب یکم چیز نیست؟..!

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جهان خودمون پیچیده است و کسی نمیدونه چطوری چیده شده و اداره میشه فقط خود خدا میدونهحالا هرکسی هم با ...

خب چرا امتحان نمیکنی؟یه چیزیو بخواه ، ببین میشه یا نه . از صمیم قلب بخواه همش بنویسش شکرگذاری کن.

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

خب چرا امتحان نمیکنی؟یه چیزیو بخواه ، ببین میشه یا نه . از صمیم قلب بخواه همش بنویسش شکرگذاری کن.

امتحان کردم صفحه ۶ تاپیکام راجع بهش حرف زدیم😁

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

آره ولی من بهش نمیگم قانون جذب ، همون شکرگذاری و ایمان به خداس ، من خونه خواستم یه هفته بعد اتفاق اف ...

آره ، اتفاقا منم تا قبل اینکه با این قانون آشناشم نظرم این بود که خداست که هرچیزی بخوام بهم میده ، و به نظر من خدا همون منبع انرژی اولیه جهانه .

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

امتحان کردم صفحه ۶ تاپیکام راجع بهش حرف زدیم😁

کدوم تاپیک؟

عنوانش "فهمیدم همش چرت محضه"

وای پیدا نمیکنم😂میشه تگم کنی؟