2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا میگن یک هفته از زمانی که باید پریود میشدی بگذره و پریود نشی بعد بی بی چک جواب میده

ولی کلا بی بی چک دقیق نیست برو ی درمانگاه دولتی ازمایش بتا بده که ازادش فک کنم کمتر از ۱۰۰ تومن باشه وقتتم برای نسخه تلف نشه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بی بی چک بزنم معلوم میشه یا صبر کنم

منم امروز روز موعدمه دیروز زدم هاله داشت ولی خوب من دوهفته ست علایم دارم ولی وایسادم ی چندروز دیگه تکرار کنم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

منم امروز روز موعدمه دیروز زدم هاله داشت ولی خوب من دوهفته ست علایم دارم ولی وایسادم ی چندروز دیگه ت ...

علاعمت چیا هست عزیزم؟ منم دو روزه عقب انداختم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
علاعمت چیا هست عزیزم؟ منم دو روزه عقب انداختم

حالت تهوع نه زیاد شدید 

درد سینه و تخمدان چپ بیشتر 

روز بیست و سه سیکل تو واژنم خون بود تا دوسه روز ولی به پد نیازی نبود و چند روزم هست که دیگه نیست یکی دوبارم به بعضی بوها مثل شوینده معذرت می‌خوام عق زدم این ده روز پیش بود که من اصلا به بارداری شک نداشتم هنوزم نمیشه مطمئن بود

حالت تهوع نه زیاد شدید درد سینه و تخمدان چپ بیشتر روز بیست و سه سیکل تو واژنم خون بود تا دوسه روز ول ...

عزیزم🤩 من ی کوچولو سینه هام احساس سنگینی و درد میکنه خیلی کم نمیدونم قیل از پریودیه یا علاعم بارداری

عزیزم🤩 من ی کوچولو سینه هام احساس سنگینی و درد میکنه خیلی کم نمیدونم قیل از پریودیه یا علاعم باردار ...

نمی دونم ایشالا هرچی می خوای همون بشه علایمش شبیه هم هستند 

درد سینه من گاهی خیلی شدید میشه ولی قابل تحمله چون یکسره اون جوری درد نداره

[QUOTE=346174393]نمی دونم ایشالا هرچی می خوای همون بشه علایمش شبیه هم هستند  درد سینه من گاهی خیلی شدید میشه ول ...[/QUOTEان شاالله ک هر چی خیر هست واسمون پیش بیاد