2777
2789

امتحان نهایی یازدهمو خراب کردم تجدید نشدما ولی خدایی سخت بود.. 

امتحان نهایی دوازدهم باید جبران کنم، کنکورم مونده سالع دیگه باید کنکور بدم

بعد هیچیم بلد نیستم که بخوام تست بزنم شرایط کلاسو کتاب ندارم حتی دسته دوم... 

فقط میتونم وقتایی که داداشم خونه نیست اینترنتشو وصل کنم به گوشی خدم

رشتمم تجربیه و مشاوره ندارم، دوست دارم فیزیوتراپی یا ارتوپدی بخونم یا حداقل پرستاری چون به یکی قول دادم که بعدا که دکتر شدم کمکش کنم چون اون شخص زیاد دستو پاهاش صدمه میبینه ورزشکاره، رل و اینا هم نیست😂

چیکار کنم از کجا شروع کنم... وای

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داری باهم بخونیم منم تجربی هستم

آره، چجوری؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

آره، چجوری؟

من الان تقریبا شروع کردم از دهم میخونم اگه میخوای بهت درخواست بدم آیدیمو بدم اونجا باهم حرف بزنیم باهم بخونیم مثلا باهم یه فصل زیست رو بخونیم سوالی چیزی هم داشتیم از هم بپرسیم

این کانالها کمکت میکنه

ممنون مهربون... من گوشیم قدیمیه تلگرام و قند شکن نصب نمیشه بهش