2777
2789

با پسری آشنا شدم نزدیک سه ماهه هر چندگاه پیام میدیم یکبار در مورد ازدواج ازش پرسیدم که چرا ازدواج نکردی گفت از ازدواج میترسم تعهد داره از طرفی من علاقه دارم با این آقا ازدواج کنم و سنم هم پایین نیست که بخوام سالها منتظر بمونم از طرفی میبینم بعضی ها هم با وابسته کردن پسر به خود بالاخره ازدواج کردند هر چند پسر علاقه ای به ازدواج نداشته واقعا نمی‌دونم چیکار کنم ادامه بدم با ایشون یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه ک نباید ادامه بدی

چرا؟چون ایشون با گفتن این دروغ ک از ازدواج میترسم ب فلان دلیل یعنی ک قصد جدی با شما نداره

البته ۳ ماه برای تصمیم ب ازدواج خیلی زوده

مگه شما چقدر میشناسیش ک همین اول رابطه میخوای باهاش ازدواج کنی؟ 

خب گفته نمیخام بعد میخای باهاش ازدواج کنی.. حالت خوبه! 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اونایی و

که ازدواجی ان اخرش می پیچن به بازی

اینکه از اول گفته تکلیفش معلومه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮