2777
2789
عنوان

دعوای منو مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 56 پست

اتفاقا رفت و امدو فطع کن همسرتم پرسید چرا نمیای رک و راست بگو از حرفای جنسی و بی حرمتی بدم میاد مثل اینه پدر مادر بنده راجب سایز مردا صحبت کنه در اینصورت ایا خودت تمایل به حضور در جمعشون پیدا میکنی؟؟؟ 

اینجوری خودش با مادرش برخورد میکنه

نقطه ضعف نده دستشون بفهمن حساسی بیچارت میکنن

بعدم این چه پیامیه آخه یه بار توجمع که این حرفا روزد پشت چشم نازک کن بلندشوبرو خودشوجمع میکنه

جلوی پدرشوهرتم اززنای همسن مادرشوهرت تعریف کن بگوماشالا فلانی همسن شماست انگار جای بچه تونه هیکلش عالیه چروک. نداره دستپختش دستپختش که حرف نداره😂😂

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه این پیامو نده همونو دست میگیره میبره به همه نشون میده ..... تو این کارو کن. اینبار که همچین کاری کرد.بگو مادرشوهر فلانی مثلا دخترخاله ای کسی.... ای‌قدر باشعور و فهمیده ست ماشالله اینقدر بادرایت و باسیاسته... بعد تمام کارهایی که مادر شوهر خودت میکنه رو بگو اصلا از این کارا نمیکنه که دلسردی  بندازه تو زندگی پسرش.

این رو برای یک بار. از دفعه های بعد به محض این که شروع کرد بلند شو کلا اونجا رو ترک کن. بلافاصله نذار یکم چیزمیز بشنوی بعد بری

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نقطه ضعف نده دستشون بفهمن حساسی بیچارت میکننبعدم این چه پیامیه آخه یه بار توجمع که این حرفا روزد پشت ...

اره بابا اسی خودشو بدباخته

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

اره پیام بده تا همین پیامو بگیره دستش راه بیفته دوتا اشک هم چاشنیش کنه بگه عروسم بهم میگه بی شخصیت و برام تکلیف تعیین میکنه چی بگم چی نگم وای قلبم اخ سرم وای فشار خونم 

بعد از فردا همشون باهم از این حرفا میزنن تا بسوزونتت

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

پیام دادنت که خیلی اشتباهه و مطمئن باش پیام رو به عالم و آدم نشون میده و آخرش باید بگی غلط کردم 

هر جا بودید و گفت بگو اندام و قیافه همه میره زیر خاک مهمه اخلاق و رفتار و شخصیته یه زن جا افتاده میدونه با این حرفهای مزخرف زندگی بچشو سرد میکنه و بی شخصیتیه خودشو میرسونه

الان شما هر پیامی بفرستی میره به کل فامیل نشون میده و پشتت میخندن و خوشحال که به هدفشون رسیدن تازه تورو مقصر میکنن 

من بودم به شوهرم میگفتم هر موقع بد حرف زدن واکنش نشون بده یا شوخی شوخی حرف بارش کن عین خودش

ب شدت مادر شوهرت بچه ست متأسّفانه

تو بزرگ باش

اصلا نبینش

تصور کن یه دیوانه تو جمع نشسته میری باهاش

همدم بشی ک چرا تو دیوانه ای؟ یا اس بدی ب دیوانه 

ک دیگه سعی کن منگل نباشی؟

اینم حکایتش همینه

ولش کن

عزت نفس داشته باش

ادم خالی چرت و پرت زیاد میگه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

چرا همون لحظه جواب نمیدی 

بگو بله خوبه اما شوهرش قیافش بهتر بود یا  اخلاق شوهرش بهتر بود پولدار تر بود شوهرش و سرتر کن 

بعدشم بگو آره خوبن ولی به من چه لزومی داره ما خبر دار شیم از هیکل مردم

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد