2777
2789
عنوان

دعوای منو مادرشوهرم

1437 بازدید | 56 پست

تاپیک قبلیمو بخونید بدونید جریان چیه.

و بگید این پیامو برای مادرشوهرم بفرستم یا نه.

مادرشوهرم اولین بار نیست که میخواد اندام منو پیش شوهرم بد جلوه بده.همیشه پیش شوهرم از اندام خواهراش و خواهر زاده هاش و کلا از بقیه زنا میکه.مثلا مخاطب منو قرار میده شوهرمم نشسته،میگه نگار فلان جا دختر فلانی بود سینه های درشت و خوش فرم داشت کمرش باریک بود.خواهراشم همیشه جلو شوهرم ازین حرفا میزنن ...

یا پیش شوهرم از دختری که قبلا شوهرم میخواسته ولی نشده تعریف میکنه.دختره طلاق گرفته برگشت گفت واااای ندا هر روز خوشگلتر و خوش اندام تر از دیروزشه شوهرش لیاقت نداشت.و من خیلی حرص میخورم.

(میخوام این پیامو بدم:

سلام مامان جان،خواستم تذکر بدم راجع به یه مسئله ای

اینکه شما و خواهرتون اکثر مواقع بدون توجه به اینکه همسر من و یا حتی برادرتون نشسته حرفای غیر متعارف میزنید.از یه خانوم میانسال انتظار نمیره جلو پسرش و برادرش سایز سوتین یا چیزای دیگه رو به زبون بیاره!!!

منبعد اگر همچین رفتاری جایی که منو و همسرم هستیم ببینم نه خودم وارد اون جمع میشم نه اجازه میدم همسرم وارد همچین جمع هایی که بی شخصیتی درش هست وارد شه...

دوس ندارم رفت و امد کم کنم و یا همسرمو محدود کنم،بنابراین تصمیم گرفتم پیام بدم تا خدایی نکرده ناراحتی پیش نیاد.)

بنظرتون بدم این پیامو؟

چون همیشه منو مسخره میکنه و یا از خودش و بقیه پیش شوهرم تعریف میکنه

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

من باشم پیام نمیدم 

کلا رفت و امدو محدود یا به کل قطع میکنم 

اگه خودشو کوچیک کنه بپرسه چرا نمیای 

در عوض رو در رو بهش بگم 

شوهرت چیزی نمیگه  اینارو میشنوه 

اگه یبار ازت جلوشون تعریف کنه که سکوت میکنن

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اینارو میگه که از تو عکس العمل ببینه جوابش و بدی به خواستش میرسه و بدتر می‌کنه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

شوهرتون با این پیام مشکل ندارن احیانا؟

بعدا نمیگن چرا فرستادی؟

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا

اون قسمت ک جمع های بی شخصیتی هست رو پاک کن چون غیرمستقیم داری بهش میگی بی شخصیت.. همین یه جملتو علم میکنه و میکوبونتت هرچند داری حق میگی.. یه کم تو کلماتت دقت کن دوستانه تذکر بده خارج از توهین 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

نهههههه اینجور آدما منطقی نیستن که منطقیم پیام بدی اونام بگن چشم

شمام یکی دوبار تایید کن حرفاسونو بگو آره فلانی سینه اش اینجوریه مامان سینه سمام جوون بودین اونجوری بود الان افتاده شده فلان شده

اینو بفرستی فردا اینو میکنه مدرک علیه خودت استفاده میکنه و به شوهرتم میگه زنت به ما گفته بی شخصیت زنت حسودههه، با سیاست عمل کن دختر، مهم شوهرته که تورو پسندیده و گرفته حالا اینا هی تعریف کنن چی میخواد بشه؟ معلومه سوختن تعریف میکنن، توهم تو جمع تیکه بنداز بهشون، و اگه از هیکلت ایراد گرفتن بگو مهم همسرمه که پسندیده خداروشکر، به شوهرتم بگو بعدا تا دهنشونو ببنده