2777
2789
عنوان

دعوای منو مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 56 پست

کافیه پیام بدی تا بدتر از قبل رفتار کنه ..تو هم همراهیشون کن تا بدونن نمیتونن حرصت رو دربیارن ..مثلا بگو فلانی سینه هاش اندازه طالبیه... گردن درد نمیشه ...یا بگو دوستم دارم میره مامو براستی کنه چون میگه از سینه بزرگ خسته شدم سنمو زیاد تر نشون میده... دو تا تعریف و یه دیس سنگین

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرست.مستقیم به خودش بگو تو خانواده ما این حرفا بی حیایه بگو چطور روتون میشه جلو پسرتون این حرفا رو بزنید منکه به مادرشوهرم گفتم دیگه زر نزده 

یه مدت هم میرفت باشگاه همش در مورد اندام اونا میومد توضیح می‌داد بعد کمرش درد گرفت تمرگید تو خونش

نفرست.مستقیم به خودش بگو تو خانواده ما این حرفا بی حیایه بگو چطور روتون میشه جلو پسرتون این حرفا رو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

اون پیام خیلی تند بود اگر میخوای انتقاد کنی باید چند جمله مثبت بگی طرف امپر نچسبونه انتقاد پذیر تر شه تهدیدم نکن بذار اول چی جواب میده اگر بد جوابتو داد تو هم بگو باشه مشکلی نیست هر جور راحتید بعد رفت و آمد نکن خودش حساب کار دستش بیاد

اینطوری بگی باز بهتره 

سلام مامان جان شما و خانوادتون برای من همیشه عزیزید و خیلی دوستتون دارم ولی یه موضوعی چند وقتی هست منو تو جمعتون ناراحت میکنه خواستم باهاتون در میون بذارم 

واقعیتش من اصلا حس خوبی نمیگیرم شما جلوی همسرم از خانومای دیگه و ظاهرشون تعریف میکنید 

خواستم ازتون خواهش کنم دیگه اینکارو نکنید 

اون پیام خیلی تند بود اگر میخوای انتقاد کنی باید چند جمله مثبت بگی طرف امپر نچسبونه انتقاد پذیر تر ش ...

البته همینم نفرستی بهتره 

اگر برگردی مستقیم بگی یعنی آره من تو خودم کمبود احساس میکنم از اینکه شما داری از کسی جلوی همسرم تعریف میکنی احساس ناامنی میکنم 

بهترین کار اینه همسرت مادرشو جمع کنه وقتی از اون حرفا زد بگه مامان این حرفا چیه ولی کن چیکاربه ظاهر ملت داریم

عزیزم شما میتونی بجای اینکه مستقیم جوابشو بدی یا پیام بدی دفعه بعد توی جمع دقیقا به همین روش مادرشوهرتو تحقیر کنی مثلا بگی فلان خانوم(که از لحاظ سن و جایگاه اجتماعی مثل مادرشوهرته)خیلی خوب و تحصیلکرده و باشعوره ارزش زن هارو با قیافه و هیکلشون نمیسنجه کسیکه اینکارو کنه میکنه بهره ای از عقل و شعور نبرده ارزش انسانی ادم ها به هیکل یا صورتشون نیست کسیکه  ارزش ادمهارو اینجوری محک میزنه قطعا مغز و عقل کوچیکی و مشکل اصلی جامعه ما همین ادمها هستن که درواقع با توجه به شعور و اندوخته های ذهنیشون مستحق گفتن یه کلمه هم نیستن اما ازونجایی که هرچقدر مغز کوچیک تر باشه دهن باز تره برای عالم و ادم نظر میدن و با معیار های پوچ و فاقد اعتبارشون بقیه ادمهارو میسنجن و این سنجش نزد بقیه ادما هیچ اعتباری نداره چون گفته و نظر ادم سبک عقل که اعتباری نداره فقط خودشونو کوچیک میکنن

هیچ وقت هیچ دعوایی رو مکتوب نکن لفظی!

بعدشم اینجا رفتار بیشتر جوابه بیشتر دوستان هم گفتن رفت و امدت رو کم کن

غر بزن شوهرت گفت همینارو بگو

روم نمیشه به مادرت بگم ماشالا زن پخته اس

ولی واقعا این حرفا درسته کنارم میزنه!؟

شوهرت مطمنا متوجه زشتی حرف مادرش و عکس العمل منطقی شما میشه در نهایت میخاد بگه عمد نبود و با اصرارش دوباره برید خونه مادرش تکرار کرد همونچا به شوهرت اشاره بزن و پاشید

اصلا چکار زشتی میکنه کاری ب نسبتش با شما ندارم 

من اصلا محجبه نیسم ولی اصلااا دوست ندارم در مورد اندامم جلوی ی مرد غریبه تعریف کنند وا 

خجالتم خوب چیزیه من باشم میگم شاید اون شخص دوس نداره جلوی مرد غریبه از اندام و هیکلش بگید کار درطتی نیس واقعا بعضی بلد نیستن با زبون خوب بگو بگو مادر جون کار اشتباهی میکنید بگو شاید همسراشون و خوداشون خوششون نمیاد از اندامشون جلو یه مرد دیگه میگید 

جلو دامادش و پدرشوهرت نمیگند ؟