2777
2789
عنوان

رژیم غذایی

92 بازدید | 9 پست

خانوما من رژیم غذاییم تموم شده ولی همچنان داذم وزن کم میکنم و این منو میترسونه،شما تجربه ای در این مورد دارین؟

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

خوبه ک😅

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوبه ک😅

آخه میترسم مریضی ای چیزی گرفته باشم دور از جون 😟 آخه چرا کم شدن وزنم متوقف نمیشه؟۱۵۸ قدمه الان وزنم شده ۵۷.۶۰۰

آخه میترسم مریضی ای چیزی گرفته باشم دور از جون 😟 آخه چرا کم شدن وزنم متوقف نمیشه؟۱۵۸ قدمه الان وزنم ...

اشکال نداره نترس افتادی رو دور کم کم غذاتو بیشتر کن 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
خب شاید عادت به تحرک زیاد و همچنان کم کردن از خورد و خوراک پیدا کردی. یه مدت کالری شماری کن

تحرک خاصی ندارم واللا،فقط کارای خونه و بردن آوردن دخترم از مدرسه اونم با ماشین،وای خب خوراکم مثل قبل هم نیست،قبلا شیرینی و چربیجات زیاد میخوردم ولی الان نمیخورم،صبحانه دو کف دست نان میخورم ناهار نصف بشقاب برنج

خدا کنه،دعام کن چیزیم نباشه خیلی میترسم

ن بابا نگران نباش سوخت سازت رفته بالا غذاتو بیشتر کن

ن بابا نگران نباش سوخت سازت رفته بالا غذاتو بیشتر کن

باشه عزیزم ممنونم که همراهی کردی و تو تاپیکم اومدی ❤️

باشه عزیزم ممنونم که همراهی کردی و تو تاپیکم اومدی ❤️

خواهش میکنم کاری نکردم بانو🥰