#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آخه میترسم مریضی ای چیزی گرفته باشم دور از جون 😟 آخه چرا کم شدن وزنم متوقف نمیشه؟۱۵۸ قدمه الان وزنم ...
اشکال نداره نترس افتادی رو دور کم کم غذاتو بیشتر کن
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
خب شاید عادت به تحرک زیاد و همچنان کم کردن از خورد و خوراک پیدا کردی. یه مدت کالری شماری کن
تحرک خاصی ندارم واللا،فقط کارای خونه و بردن آوردن دخترم از مدرسه اونم با ماشین،وای خب خوراکم مثل قبل هم نیست،قبلا شیرینی و چربیجات زیاد میخوردم ولی الان نمیخورم،صبحانه دو کف دست نان میخورم ناهار نصف بشقاب برنج
خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
ن بابا نگران نباش سوخت سازت رفته بالا غذاتو بیشتر کن
باشه عزیزم ممنونم که همراهی کردی و تو تاپیکم اومدی ❤️
خواهش میکنم کاری نکردم بانو🥰