2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیدارم چون استرس کارناممو دارم راستی خودت چطوری

من نه خوبم نه بد یه حالت خنثی ممنونم که پرسیدی.

استرس کنکور و کارنامه نهاییی واقعا بددردیه آدمو نتبود میکنه ولی امیدوارم هرچیم یود به اینکه نتیجه اش چی میشه اخرش چی میشه فکر نکنی و به حالت توجه کنی ،منم امروز کارنامه نهاییمو دیدم تو سایت

دوست داشتی بهم بگو🙂امیدوارم اتفاق خوبی بوده باشه

هم خوب بود هم بد

اولین ماشین زندگیمو امروز خریدم و زدم ب اسم خودم

توراه برگشت تصادف کردم ک خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومد

بخاطر استرسش معده درد عصبیم دوباره پیش اومد و زانومم بخاطر تصادف(از قبل اسیب داشت) دردش شروع شد!

نمیدونم خوشحال حل شدن مشکل و خریدن ماشینم باشم یا ناراحت خسارت و دردام😂😂

بیخوابی

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

من نه خوبم نه بد یه حالت خنثی ممنونم که پرسیدی. استرس کنکور و کارنامه نهاییی واقعا بددردیه آدمو نتبو ...

خواهش عزیزم 

هرچی که خوبه پیش بیاد برای هممون 

موفق باشی🩵

دختری که آینده را دید💙🦋

تازه از هیئت اومدیم خونه

چه خوب قبول باشه 

اجرت با امام حسین

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

به اندازه ی موهای سرم کار دارم ولی نمیدونم چطوری برنامه ریزی کنم که به همشون برسم.

هی هم دارن زیاد و زیاد تر میشن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خوابم نمیبره از فکرخستم واقعا کاش خدا یا نجاتم بده یا راحتم کنه تازه داشتم روی خوش زندگیو میدیدملامص ...

دعا میکنم مشکلاتت حل بشن ،خدا حواسش هستا ،خدا بزرگههه حتما حواسش هست میخواد تو یه موقعیت خوب به چیزایی که دوست داری برسی یه جایی و یه زمانی که حتی فکزشو نمیکنی .

خیلی گرفتارم خیلی….دوتا راه بیشتر ندارم یا برگردم به ده سال پیش یا بمیرمدیگه نا ندارم بخداامروز انقد ...

اینکه میگی برگردی به ده سال پیش شاید  حسی باشه که منم خیلی وقتا تجربه اش میکنم ،دوحالت داره یا از کارایی که کردی پشیمون شدی دلت میخواد برگردی درستشون کنی ولی میدونی چیه تو توی اون زمان به اندازه ی همون سنت میفهمیدی و با اون شرایطی که داشتی اون تصمیماتو گرفتی  میدونم سخته ولی  وقتشه گذشته رو رها کنی.

حالت دومم که اینجوریه که دلت تنگ شده برای گذشته ها وقتایی که  کوچیک تر بودی خیلی زیر فشار اقتصادی نبودی خیلی مسوایت نداشتی ،میدونم هرچی بزرگ تر بشیم کلی مسولیت کنارش ایجاد میشه ولی فراموش نکن کنارش حواست به حالت هم باشه بیرون بری قدم بزنی چندساعت به کاری که دوست داری اختصاص بدی

چه خوب قبول باشه اجرت با امام حسین

زنده باشی عزیزم. 

به همچنین دوست خوبم ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چراا امیدوارم بعد گریه حس و حالت بهتر شده باشه،میدونم زندگی بعضی جاها خیلی سخت میشه ولی تو قوی تر از ...

:)مرسی عزیزم

ولی زندگی خیلی سخت شده و من خیلی به خودکشی فکرمیکنم 

فقط بخاطر مامانم نمیتونم,نمیتونم غمشو بیشتر کنم..

ولی دارم از درد روحی و جسمی جون میدم.