2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 49 پست

رفته بودیم هییت الان برگشتیم

امروز حالم خوب بود چون بزنانه درسیم رو خوب احرا کردم

دلم الان یه همدم میخاد که حرفامو بهش بزنم و درکم کنه

دوست داشتم معجزه بشه سال بعد بشه و ببینم به اون چیزی که دوست داشتم رسیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ماهه مریضم سرفه میکنم یه هفتس ببینیم وگوشمم کیپ شده هرچیم دکتررمیرم خوب نمیشم امروزخیلی بیحال بودم،شبی قرص خوردم برااولین بارم قهوه خوردم کلی بهترشدم خوابمم پرید

خوابم نمیبره از فکر

خستم واقعا 

کاش خدا یا نجاتم بده یا راحتم کنه 

تازه داشتم روی خوش زندگیو میدیدم

لامصب چرا اقدر دنیا بی انصافه؟ 

خدایا تا کی بکشم خب منم ببین دیگ 😭

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

خیلی گرفتارم خیلی….

دوتا راه بیشتر ندارم یا برگردم به ده سال پیش یا بمیرم

دیگه نا ندارم بخدا

امروز انقد گریه کردم چشام از درد داره میترکه

ولی چون تنها و بی کسم اومدم اینجا یکم حرف بزنم

فکر و خیالم نمیزاره بخوابم

حرفایی که بهم زده شد؛ و نشخوار ذهنی ؛ بعدش؛ نمیزاره بخوابم.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
دلم گرفته ، دلم میخاد گریه کنم گریم نمیاد

منم خیلی وقتا اینجوری میشم ،نمیدونم چی باعث شده که بخوای گریه کنی و چی اذیتت کرده امیدوارم زودی حالت خوب شه ولی جلوی گریه کردنتم نگیر چون باعث میشه حالت بهتر شه میتونی پنجره رو باز کنی یکم هوا بخوره بهت بهتر شی

رفته بودیم هییت الان برگشتیمامروز حالم خوب بود چون بزنانه درسیم رو خوب احرا کردمدلم الان یه همدم میخ ...

قطعا میرسی هر تاشی حتی کوچیک ترینشم نتیجه میده پس به راهت ادامه بده و نذار ادما تو این مسیر اذیتت کنن اگر کنکوری هستی بنا به تجربم میگم  ممکنه یه روزاییی خیلی سخت باشه برات که بخونی یا اصلا  نتونی برنامتو کامل اجرا کنی ولی بدون تا وقتی از خودت دست نکشیدی همه چیز درست میشه