همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫
منم خیلی وقتا اینجوری میشم ،نمیدونم چی باعث شده که بخوای گریه کنی و چی اذیتت کرده امیدوارم زودی حالت خوب شه ولی جلوی گریه کردنتم نگیر چون باعث میشه حالت بهتر شه میتونی پنجره رو باز کنی یکم هوا بخوره بهت بهتر شی
رفته بودیم هییت الان برگشتیمامروز حالم خوب بود چون بزنانه درسیم رو خوب احرا کردمدلم الان یه همدم میخ ...
قطعا میرسی هر تاشی حتی کوچیک ترینشم نتیجه میده پس به راهت ادامه بده و نذار ادما تو این مسیر اذیتت کنن اگر کنکوری هستی بنا به تجربم میگم ممکنه یه روزاییی خیلی سخت باشه برات که بخونی یا اصلا نتونی برنامتو کامل اجرا کنی ولی بدون تا وقتی از خودت دست نکشیدی همه چیز درست میشه